MWC 2014: HP phablet 6 hüvelykes kijelzővel

A HP két új androidos készülékkel érkezett az MWC-re, melyek közül a nagyobb méretűt már ismertettük, most a kistestvéren van a sor. A Slate 6 VoiceTab név beszédes, egyaránt utal a 6 hüvelykes képátlóra (mely mellé 1280 x 720 képpontos felbontás társul) és a hanghívás lehetőségére is.


[+]

Az eszköz hardveres szempontból megegyezik az egy hüvelykkel nagyobb kijelzővel szerelt modellel. Hősünk borítása alatt tehát szintén egy Marvell gyártmányú SoC ketyeg, egy négymagos, magonként 1,2 GHz-es processzorral és 1 GB RAM-mal karöltve. A hátlapi fényképező 5 megapixeles, LED villanóval is rendelkezik, az előlapi kamera 2 megapixeles. Az Android 4.2.2-t futtató eszköz 3G-kapcsolatra is képes, dualSIM-kivitelben is hozzá lehet majd jutni.


[+]

A Slate 6 VoiceTab számos színben piacra kerül majd, az ára 229 euró lesz, ami majdnem 71 ezer magyar forintnak felel meg, tehát a kisebb versenyző sem száll ringbe az ár-érték arány bajnokságban. A premier májusban várható, a magyarországi megjelenésről nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés