MWC2011: Kiderült az Optimus 3D memóriamérete

Az LG Optimus 3D elég nagy érdeklődést váltott ki nemcsak olvasóinkból, de az egész mobilos sajtóból is. A készülék paraméterei elsőre igen sokkolónak tűntek, főleg annak fényében, hogy a jelenleg piacon lévő készülékekhez képest igen nagy ugrás látszott a technikai specifikációk tekintetében.

Ami tény, hogy az Optimus 3D az első olyan készülék a piacon, mely nemcsak kétmagos processzorral szerelt, de a két mag "dual channel" architekrúrát valósít meg, így a memóriából is két modult tartalmaz. Ennek előnye a gyorsabb erőforráskezelés, ezért a készülék könnyen meg tud birkózni az egyéb hardverelemek kiszolgálásával.

A sajtóanyagban a RAM mérete egyértelműen 4 GB, erről alább látható egy screenshot (a lényeg az utolsó sorban van) is, méltán írta le a szaksajtó jelentős része ezt az adatot. A bejelentés után azonban felszínre kerültek olyan információk is, melyek szerint ez az adat nem igaz, ezért ma meglátogattuk az LG standot, ahol a jelenlévő szakértő arról tájékoztatott minket, hogy az Optimus 3D-ben  512 MB RAM van, 2 darab 256 MB memóriaegység képében. Természetesen mindezekkel együtt az új modell igen komoly ajánlatnak számít, és a többi általunk megjelentetett adatot is megerősítette a szakember.

Fentiek fényében módosítottuk a bejelentésről szóló hírt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés