2019. január 24., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mobiltelefon rovat

MWC2010: megfogdostunk egy Divát

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Bővült a Samsung női készülékeinek palettája.

Hirdetés

A koreai óriás nemrég tesztelt női készülékének neve Diva volt, de akkor még nem tudhattuk, hogy ugyanezt a nevet kapja meg az immáron sorozatnak tekinthető modellpáros második tagja is. A Diva találó kifejezés ezekre a készülékekre, hiszen nem csupán egy rózsaszín előlap jelenti a feminim vonalat, hanem a komplett design a nőiesség jegyében fogant - az nyilván szubjektív, hogy kinek mennyire nyeri el a tetszését.

Az S5150 összecsukató telefon. A fedlap ugyanazt a buggyos kialakítást kapta, mint az S7070 hátlapja, csak itt már-már bántóan ezüst festést is álmodtak rá a tervezők (cinikusabb helyeken ezt kályhaezüstnek is hívják), amitől erős fényben vakítóan fénylik az egész burkolat. Szétnyitva már konzervatívabb a forma, a fedlap kicsit a készülékház mögé kanyarodva nyílik ki, itt szögletesebbek a vonalak, de elegánsabb is az összkép.

Tudását tekintve a technikai újdonságokért rajongók csalódottak lehetnek, a kis Diva csak EDGE adatétvitelre képes, kijelzője QVGA felbontású (de 2,8 inches), a kamera 3,2 megapixel felbontású, ám nélkülözi az autofókusz funkciót. A 40 megabájtos belső memória microSD-vel bővíthető, a telefonban FM-rádió, MP3 lejátszó és Bluetooth is akad. A 94 grammos készüléket 960 mAh teljesítményű telep hajtja meg, amely elvileg 800 órás készenléti időt is biztosíthat.

Hazai bevezetéséről és áráról egyelőre nincsen információnk.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.