MWC2010: a Samsung Shark elvileg cápára hasonlít

A Samsung Shark sorozatának S5350-es típusszámú modellje egy hagyományos kialakítású mobiltelefon, a kor igényeinek megfelelő funkcionalitással. Első ránézésre olyan középvezetői céges mobilnak simán elmegy, pedig elvileg pont azért kapta a Shark nevet, mert egy cápára hasonlít. No, nem az egész készülék, hanem csak a navigációs gombok sziluettje próbál valamennyire ilyesmi alakot felvenni.

középcápa
középcápa

A Shark S5350 kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálata miatt lehet népszerű. A 3,2 megapixeles, autofókuszos, mosolyfelvételre is képes kamera az átlagember igényeit ki tudja elégíteni, az adatkommunikációról HSDPA kompatibilitás és Bluetooth gondoskodik. WLAN sajnos nincs. Nem hiányzik az eszköztárból a zenelejátszó és az FM-rádió sem, s bár a 100 megabájtos belső memória kissé szűkösnek hat, de microSD-vel ez akár 16 gigabájttal növelhető.

úgy érzi magát a standod, mint ha a vízben
úgy érzi magát a standod, mint ha a vízben

A telefon kijelzője 2,2 inches, felbontása QVGA. A hátlap alatt viszont csupán egy 900 mAh kapacitású telep dolgozik, amely a gyári adatok szerint 450 órás készenléti időt tud biztosítani a Samsung Shark S5350 számára.

A komoly és az olcsó
A komoly és az olcsó

A Shark sorozat még két tagot számlál, az S5550 számú egy elcsúsztatható telefon, amely 5 megapixeles kamerát kapott, az S3550 viszont sokkal egyszerűbb darab, ebben már 3G sincs, s a kamera is csak 2 megapixeles. Az is igaz viszont, hogy ez a legolcsóbb Shark csupán 79 grammos.

Előzmények

Hirdetés