MWC2009: Androidos HTC Magic a Vodafone számára

Hirdetés

A HTC pont akkor jelentette be a Magic nevű telefonját, amikor a standjukon jártunk. Tréfás pillanatok voltak, tülekedtek az emberek, hogy nyomkodhassák a G1-et, miközben felettük már ott futott a Magic videofilmje, s senki sem szúrta ki. Mi viszont felvettük videóra, és épp be is fejeztem, amikor jött egy nő, hogy ne haragudjunk, de ez nem publikus. Nem? Hát akkor nem kellett volna kitenni a plazmára, de mire visszaértünk a sajtóközpontba, már meg is jött a hivatalos bejelentés.

A Magic a HTC második Android alapú készüléke, amelyet a Vodafone forgalmaz majd. Első körben az angolok, a németek, a franciák, a spanyolok és az olaszok kapnak belőle, de a többi ország sem fog kimaradni. Az értékesítés a tavasz folyamán kezdődik.

A hivatalos közlemény elég szűkszavúan bánik a specifikációkkal, de annyi bizonyos, hogy a Magic 3,2 inches, HVGA felbontású kijelzőt kap, természetesen HSDPA hálózatokon is működik, a menüben való közlekedést pedig trackball segíti. Nem meglepő módon a szoftverben helye van a Google Mail és Google Talk funkcióknak is, a beépített webkit böngésző pedig támogatja a YouTube videók megjelenítését is.

Egyelőre ennyi információnk van a telefonról, most pedig lássuk a hivatalos prezentációs filmet:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés