2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Most a GFXBench árulkodott a Galaxy O7-ről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A népszerű szintetikus tesztprogram adatbázisa megerősítette az AnTuTut, a Samsung új terméksorozatának első tagja egy középkategóriás phablet lehet.

Hirdetés

Több hónapja lehet már hallani a Samsung új terméksorozatáról, melynek első tagja az O7 lehet, amiről most a GFXBench adatbázisa is árulkodott. A leírás szerint az újdonság a középkategóriában próbálhat szerencsét, legalábbis az alant látható specifikációk erre engednek következtetni. A mobil 5,8 hüvelykes (az O5 majd 5 hüvelykes panelt kaphat), 720p felbontású kijelzővel láthat napvilágot, vagyis újfent egy méretes phablettel rukkolhat elő a dél-koreai gyártó.

Ami a hardvert illeti, egy Snapdragon 410 chipsetet bújtathatnak a burkolat alá, amit csupán 1 gigabájt RAM segít az alkalmazások futtatása közben. A belső tárhely 8 gigabájtos, ebből a tesztprogram szerint nagyjából 5,1 gigabájt használható fel szabadon. A hátlapon egy 13 megapixeles, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamera vállalhat főszerepet, az operációs rendszer feladatkörét az Android 5.1.1 Lollipop láthatja el. A nagy kérdés persze, hogy valóban O-betűvel látják-e el majd a sorozatot, hiszen korábban olyan hírek röppentek fel, hogy a Samsungnál inkább a Galaxy On névre voksolnak. A megjelenés időpontjáról egyelőre nem sokat tudni, volt már arról is szó, hogy elhalasztják a debütálást, de még arról sincs információ, hogy ezzel a szériával a Samsung mely piacot fogja megcélozni.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.