2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Most a Galaxy J7 (2016) fedte fel magát

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Egy csokornyi kép került fel az internetre a Samsung J-famíliába tartozó termékéről, ami a középkategóriában próbál majd szerencsét.

Nagyon közel kerültünk a Samsung J-sorozatának teljes termékfrissítéséhez, ugyanis nem olyan régen még a Galaxy J5 2016-os változatáról bukkantak fel képek az interneten, most pedig a J7-nek az idei variánsa mutatta meg magát. A készülék már több jóváhagyást is megkapott az utóbbi időben, így a specifikációk java részét is tudni lehet.

A mobil a hírek szerint 5,5 hüvelykes, Super-AMOLED felbontású kijelzővel kerül fel a boltok polcaira, a képernyőn 1080 x 1920 pixel jelenik meg. Kétféle lapkával lehet majd megvásárolni, lesz Snapdragon 615-tel és lesz Exynos 7870-nek szerelt modell, a piaci régiók szerint határozza majd meg a dél-koreai gyártó, hogy hol melyiket árusítja. A 3 gigabájtnyi rendszermemória mindenképpen jó hír, az adatokat pedig a microSD kártyával bővíthető 16 gigabájtos adattárolóra is lehet menteni. A hátlapra egy 13 megapixeles kamera kerül, szelfizni az 5 megapixeles szenzorral lehet majd.

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​d​e​t​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.