Hirdetés

MobilPiknik holnap délután az U26-ban

A MobilPiknik egy olyan kéthavi rendszerességű eseménysorozat, ami a hazai mobilalkalmazásokat készítő közösséget fogja össze. A rendezők célja egy olyan platform létrehozása, ahol mindenki tanácsot, inspirációt és tudást kaphat azáltal, hogy közösen próbálják megérteni a jelenlegi trendeket és elgondolkodnak a jövőn. A MobilPiknik résztvevőinek víziója, hogy amennyiben a hazai fejlesztők, grafikusok és érdeklődők rendszeresen összedugják a fejüket, akkor itthon is születhetnek olyan sikersztorik, amikről eddig csak hallottunk, olvastunk vagy a telefonunkra letöltve használtunk. Ezért tartják fontosnak, hogy az érdeklődökkel közösen megismerhessék a hazai mobilalkalmazások körül settenkedők apraját és nagyját, ez a mentalitás pedig a Mobilarenához is közel áll.

Ennek örömére szeretnénk mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy holnap, azaz 2011. április 12-én lesz a MobilPiknik következő állomása, melynek ezúttal a djuice, egészen pontosan a Nyugati pályaudvar mellett lévő U26 adja a helyszínét. A legfeljebb 100 érdeklődő befogadására alkalmas rendezvényre bármi regisztrálhat a www.mobilpiknik.hu weboldalon, jelenleg még nagyjából húsz szabad hely van, úgyhogy az érdeklődők siessenek! Az eseményen a kötetlen beszélgetés és készüléknyomkodás mellett a következő témákról lesz szó:

Te vagy a telefonkönyved – Farkas Zoltán (Wallrust Inc.)J2ME, web és backend fejlesztő

Egy módszer arra, hogyan használható a telefonkönyvedben tárolt személyes kapcsolatrendszered lenyomatának entrópiája arra, hogy megszabadulj a jelszavaktól.

Blog.hu mobilsablonok – Sára Lászlóprojektmenedzser a blog.hu mobilsablonok fejlesztését koordinálta.

User generated content egységes, de mégis testreszabható mobilsablonban.

m.index.hu – Fenyő Balázsindex.hu

Az index.hu mobilos verziójáról.

goldengate.hu goes mobile (Safe for Piknik :)) – Kósa Gábor – A Heffner Media AG vezetője és koordinálja a fejlesztéseket.

Nagy mennyiségű tartalom és egy összetett oldal iOS / Andorid telefonokra optimalizálása három konkrét problémán keresztül.

Óda a gyorsulásmérő szenzorokhoz – Kiss Gergely – ex SAP veterán, a győri HelloAndroid.com fődroidja, műkedvelő horgász

A 5 Minutes Break alkalmazás sikereiről és a gyorsulásmérő szenzorok innovatív felhasználási lehetőségeiről

Mi egészen biztos, hogy ott leszünk a 18:30-kor kezdődő eseményen.

Azóta történt

Előzmények