Mobilarena TV: Ú, mit kaptunk Kínából

Amikor valaki úgy dönt, hogy van X pénze arra, hogy telefont vegyen, akkor először legtöbbször a szolgáltatói árlisták, aztán a különböző boltok kínálatai jönnek szóba. Ám sokan vannak, akik nem állnak meg itt, hanem megnézik, hogy mennyiért lehetne külföldről rendelni valami ütős kütyüt és a kitartó vásárlók előbb-utóbb el fognak jutni egy kínai webshophoz. Ahol megdöbbentően olcsón találhatnak meglehetősen jó hardveres képességekkel felszerelt masinákat - de itt sokszor olyan márkanevek jönnek szembe, amiről még senki sem hallott, aztán persze kérdés, hogy mi van a garanciával, mennyi lesz a szállítási költség, a vám és az áfa összege is.

Ezekről is fogunk beszélni a ma esti adásban, aminek apropója az, hogy hosszas egyeztetés után a Coolicool.com úgy döntött, hogy küld nekünk egy UMi X3 nevezetű okostelefont, ami rendben meg is érkezett, működik, ahogyan elvárható, de azért vannak benne olyan sajátosságok, amik árulkodnak a származási helyről. Hogy mik ezek, együtt lehet-e ezekkel élni és egyáltalán megéri-e rizikózni egy kínai rendeléssel, arra este 6-tól megpróbálunk választ keresni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • UMi

Azóta történt

  • UMi X3 - umiverzum

    Kínából érkezett, papíron meglepően sokat tud, többféle módon is be lehet szerezni, de messze nem hibátlan. Egy a sok közül, de a paletta felső részéről kiválasztva.