Mobilarena TV: Nexus 7, a második

Egy évvel ezelőtt a Google újabb merész lépésre szánta el magát, és az ASUS-szal karöltve Nexus 7 néven egy olyan táblagépet dobtak piacra, mely ár/érték arányban messze túlmutatott a konkurens megoldásokon. Már akkor is ámultak az emberek, egy hónapja viszont szó szerint mindenkinek leesett az álla. Az új Nexus 7 szinte mindenben felülmúlja elődjét, és kétségkívül a 7 hüvelykes, 1920 x 1200 pixel felbontású, továbbfejlesztett IPS-LCD kijelző lehet a legfőbb vonzereje, hiszen így a pixelsűrűség már eléri a 323-as értéket. A burkolat alatt sem dolgozik akármi, egy Qualcomm Snapdragon S4 Pro (S600) lapkakészlet feszül neki a feladatoknak, a benne található négymagos, egyenként 1,5 GHz-re skálázott Krait maggal együtt. A kompaktság, az erő, a gyönyörű kijelző tehát adott, de vajon tényleg ennyire jó a Google (ASUS) új táblája?

A 18 órakor kezdődő adásban erre is választ adunk, megnézzük kívülről, belülről a kis masinát. Akinek kedve tartja, tartson velünk az alábbi élő streamen keresztül.

Azóta történt

Előzmények

  • ASUS MeMO Pad HD 7 - a hetes jelent

    A tajvani gyártó megint táblagéppel támad, amit a nagyon gyors és szép kezelőfelület, hosszú üzemidő és igazán kedvező ár jellemez.

  • ASUS MeMO Pad FHD 10 - full atom

    A tajvani gyártó újabb táblagéppel örvendezteti meg a leendő felhasználókat, hiszen nem csak árazásban, de tudásban, kijelzőben és sebességben is jól szerepel.

  • ASUS MeMO Pad 10 Smart - elérhető erőgép

    Az ASUS MeMO Pad 10 Smart első blikkre csak egy sima tablet, ám a Tegra 3-as belső és a kedvező ár sokak számára jelenthet potenciális lehetőséget.