Mobilarena TV: nem vesz részt a csúcstalálkozón

Az IFA kiállításon két új készülékkel lepte meg a nagyérdeműt a Huawei, a Mate S mellett bemutatkozott ugyanis mostani főszereplőnk, a G8 is, mely külsőleg ugyanazt a minőséget hozza, mint testvére, ugyanis teljesen fém házat kapott, ám hardveresen egy kicsit "gyengébbnek" mondható. A visszafogottság azonban tényleg nagyon idézőjeles, hiszen az 5,5 hüvelyes, Full HD felbontású kijelző mellé egy Snapdragon 615 chipset társul, tárhelytől függően pedig 2 vagy akár 3 GB RAM-mal is gazdálkodhat a mobil. A 13 megapixeles, dupla ledes villanóval ellátott kamera is ígéretesnek tűnik papíron, nem beszélve a szintén a hátlapra helyezett ujjlenyomat-olvasóról, mely rendkívül gyorsan és pontosan működik.

Hogy aztán az EMUI 3.1-gyel megfűszerezett Android 5.1 operációs rendszer, valamint a 3000 mAh kapacitású akkumulátor hogyan teljesít, arról majd a ma este 18-kor kezdődő adásunkban részletesen is beszélgetni fogunk.

Előzmények

  • Huawei Mate S - az Erő nincs vele

    Nem minden Mate S született egyenlőnek: a nálunk járt, 32 gigabájtos változat Force Touch technológiával nem, villámgyors ujjlenyomat-olvasóval és optikai képstabilizátorral viszont fel lett vértezve.

  • IFA 2015: Megnéztük a Huawei G8-at

    A berlini kiállításon lehetőségünk nyílt megtapogatni a kínaiak középkategóriás phabletjét, mely 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval hívja fel magára a figyelmet.

  • 5,5 hüvelykes kijelzővel debütált a Huawei G8

    A kínai vállalat újdonsága a phablet kategóriában versenyez, Snapdragon 615 chipset hajtja meg, és kapott hátlapra szerelt ujjlenyomat-olvasót is.

  • Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem

    A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.