5,5 hüvelykes kijelzővel debütált a Huawei G8

Hirdetés

Hivatalosan is leleplezte legújabb termékét a Huawei, mely a G8 nevet kapta. A készülék 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt kapott, így a képpontsűrűség értéke eléri a 401 ppi-t. A kijelző meghajtásáért a 64 bites architektúrájú Snapdragon 615 SoC felel, a processzor nyolcmagos, a grafikus feladatokat az Adreno 405 látja el. A G8 kétféle változatban vásárolható meg, a 16 GB-os adattárolóval szerelt modell 2 GB RAM-mal, a 32 GB-os belső tárhellyel rendelkező variáns pedig 3 GB RAM-mal rendelkezik. Mindkettő esetén adott a microSD bővíthetőség, a készülék maximum 64 GB-os kártyát kezel.

Fényképezni a hátlapi, 13 megapixeles kamerával lehet, a szelfi rajongók az 5 megapixeles előlapi szenzorban találhatják meg boldogságukat. A Huawei Emotion UI felülettel megtarkított Android 5.1 operációs rendszer mellett kiemelendő még a 4G/LTE képesség, a WiFi, a Bluetooth, a GPS (Glonass), a 3000 mAh kapacitású akkumulátor, valamint a hátulra szerelt ujjlenyomat-olvasó. A fehér, arany és fekete színekben piacra kerülő masina 2 GB RAM-os verziója külföldön 370 dollárba (104 ezer forint), a 3 GB RAM-os termék pedig 434 dollárba (122 ezer forint) kerül.

Azóta történt

  • IFA 2015: Megnéztük a Huawei G8-at

    A berlini kiállításon lehetőségünk nyílt megtapogatni a kínaiak középkategóriás phabletjét, mely 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval hívja fel magára a figyelmet.

  • Mobilarena TV: nem vesz részt a csúcstalálkozón

    Mai adásunkban a Huawei G8-cal foglalkozunk, mely az 5,5 hüvelykes kijelző mellett középkategóriás felszereltséggel, dizájnos külsővel és ujjlenyomat-olvasóval hívja fel magára a figyelmet.

  • Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat

    A berlini IFA kiállításon mutatkozott be a mobil, aminek előnye az 5,5 hüvelykes kijelző és az ujjlenyomat-olvasó, kamera és árazás terén viszont sajnos nem alkot maradandót.

Előzmények

Hirdetés