2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Mobilarena TV: Vetélytársak felkoppintva?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Mai adásunkban az Alcatel OT Pop Up 5.0-t mutatjuk be, aminek igazi ütőkártyája a Snapdragon 415 SoC és más specifikációk mellé kitalált ár lehet.

Az Alcatelről nem lehet minden nap híreket olvasni, jól elvannak ők szépen csendben, próbálják a konkurens kínai gyártók dominanciáját egy kicsit megtörni, inkább megnehezíteni. Több terméksorozattal is rendelkeznek, a mostani adásban a Pop család egyik legújabb ékességével, a Pop Up 5.0-val foglalkozunk. A készülék 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzőt kapott, a hardveres sebességet pedig a nyolcmagos processzorral ellátott Snapdragon 415 SoC garantálja. Nemcsak a 2 GB RAM jó hír, hanem a 16 GB-os adattároló is, és szintén nem lehet szó nélkül elmenni a 13 megapixeles kamera mellett sem.

Az igazi büszkeség azonban azért töltheti el az Alcatelt, mert sikerült rendkívül versenyképes árazást kitalálni a mobilnak, amin még a papíron kicsit kevéskének tűnő, 2000 mAh kapacitású akkumulátor sem tud csorbát ejteni. Hogy mindez mire elég, arról a 18 órakor kezdődő adásban bővebben is beszélgetni fogunk.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.