Mix díjcsomag a T-Mobile kínálatában

A Mix díjcsomag 2750 forintos havi díja teljes egészében beszélgetésre, SMS vagy MMS küldésére, illetve internetezésre is igénybe vehető. Annak felhasználását követően azonban a további mobilozáshoz az egyenleget a Domino kártyások számára jól ismert módon – feltöltőkártyával vagy elektronikus úton - kell feltölteni. A 2750 forintos díj havonta fizetendő, és a fel nem használt összeg a következő hónapra nem vihető át.

A Mix díjcsomag számlás előfizetésként kedvező díjakat kínál, hálózaton belül minden időben 25, más belföldi hálózatba 35 forint egy percnyi hívás díja, emellett a hazai T-Mobile-osoknak 25 forintért küldhető SMS. A Mix díjcsomagra előfizetéskor a havidíjas akciós készülékárakkal vásárolható mobiltelefon, és a számlás ügyfelek számára elérhető kedvezmények és szolgáltatások jelentős része igénybe vehető. A Mix díjcsomaggal külföldön a Dominós roamingszolgáltatással azonos módon lehet mobilozni, így utazás előtt érdemes még Magyarországon aktiválni a roaming lehetőségét. A hívások az ilyenkor megszokott kóddal, illetve direkt roaming esetén hagyományosan, a hívószám tárcsázásával indíthatók.

A Mix díjcsomag új előfizetés vásárlása vagy a Domino kártya havidíjas előfizetésre váltása esetén igényelhető, meglévő havidíjas csomagokból arra váltani nem lehetséges.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés