Mitac Mio okostelefon GPS-szel

A Mitac Mio modellek Magyarországon alig-alig ismertek. Ám ha az A701 hozzánk is eljut, akkor ugrásszerűen nőhet a Mitac telefonok itthoni népszerűsége. A Mitac legújabb okostelefonja Windows Mobile 5 operációs rendszert futtat, és igencsak figyelemreméltó külsővel áldották meg a tervezők.


Formás külső, izgalmas belső

 

Hirdetés

A belső tulajdonságok is kitűnőek. Az A701-et 520Mhz-es Intel XScale PXA270 processzor hajtja meg. Belső memóriája összesen 192 megabájtos, amely mind SD, mind pedig MMC kártyával tovább bővíthető.


Érintőképernyővel

 

Az újdonság 2,7 inches, 240x320 pixeles érintőképernyőt kapott. Nincs is billentyűzet, csak a virtuális gombsor csalogatható elő, ha szövegbevitelre van szükség. A háromsávos GSM mellett a GPRS támogatása sem hiányzik, az adattovábbításról Bluetooth gondoskodik. Az A701 integrált GPS-t is kapott, amelynek működését csak egy kis kék LED jelzi, nincs antenna, nincs semmi kihajtanivaló plusz.

A formás újdonságot hivatalosan a jövő héten mutatják be, várható áráról és forgalomba kerülésének időpontjáról még nincs hír.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Mio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés