2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Mit viselt a Xiaomi vezérigazgatója?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MyDrivers

Lei Jun látszólag egy eddig ismeretlen aktivitásmérő karperecet viselt a Black Shark bemutatóján. Lehet, hogy a Mi Band 3.

Hirdetés

A Xiaomi a napokban mutatta be első gamer telefonját Black Shark brand alatt, amely a maximális órajelre húzott Snapdargon 845, akár 8 GB operatív memória és a kvázi komplett folyadékhűtés miatt is érdekes. A Gamepad szintén újdonságként mutatkozott be, viszont a figyelmes szemlélőnek feltűnhetett még valami. Lei Jun igen érdekes kiegészítőt viselt, ami leginkább egy aktivitásmérőnek tűnik a képek alapján, csak éppen egy eddig ismeretlen modell.


[+]

Tekintve, hogy a Xiaomi szorosan együttműködik az Amazfittel, az Amazfit Cor viszont inkább alternatívája a Mi Band 2-nek, a CEO által viselt valami akár a Mi Band 3 is lehet. Feltűnő, hogy a készülék enyhén ívelt, feltehetően OLED panellel szerelt, kissé már Gear Fit 2 szerű megjelenésű, így valamivel nagyobbnak érződik, mint a közvetlen elődmodell, a specifikáció ugyanakkor még teljesen homály. Bár a műfajban és árkategóriában még mindig érvényes ajánlat a Mi Band 2, de minden bizonnyal korszerűsítik az alapvetően működő koncepciót. A formatervet látszólag mindenképpen.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.