Mexikóban debütált a Moto G Turbo Edition

Hirdetés

Újabb termékkel bővült a Moto G sorozat, ugyanis a Motorola Mexikóban mutatta be újdonságát, mely a Moto G Turbo Edition névre hallgat, és a következő héttől lesz elérhető (november 13-tól), méghozzá 283 dolláros áron, ami előzetes költségek nélkül átszámolva 89 ezer forintot jelent.


[+]

Ami a specifikációkat illeti, a készülék szíve egy Snapdragon 615 rendszerchip, a processzor nyolcmagos, a grafikus feladatokat az Adreno 405 látja el. Az 5 hüvelykes kijelzőn 1080 x 1920 pixel terül el, vagyis egy Full HD felbontású IPS panelről beszélünk. A 16 GB-os adattároló microSD-vel toldható meg, RAM-ból 2 GB jutott, az energiaellátást pedig egy 2470 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.


[+]

A hátlapra egy 13, az előlapra pedig egy 5 megapixeles kamerát szereltek a gyárban. Az Android 5.1.1 operációs rendszert futtató eszköz (minden bizonnyal hamarosan a Marshmallow is kiadásra kerül rá) IP67 védettséget élvez, vagyis egy méter mély vízben fél óráig elvan belső károsodás nélkül. A mobil két SIM-et kezel, rendelkezik b/g/n-es WiFi-vel, Bluetooth 4.0-val (LE), valamint GPS-szel és 4G/LTE támogatással.


[+]

A Motorola nem közölte, hogy más régiókban mikortól lesz elérhető a telefon, így egyelőre azt sem lehet tudni, hogy itthon kapható lesz-e a közeli vagy távoli jövőben.

Előzmények

Hirdetés