Megvan a Realme Pad rendszercihpje

Nyár elejére vártuk, ehhez képest őszi premierje lehet, a kiszivárgott fotóin kívül azonban benchmark-eredményei is vannak már.

Hirdetés

Június 15-re, azaz a nyári időszak elejére várta a szakma a Realme Pad bemutatóját, ebből azonban végül nem lett semmi, és bár a kütyüről azóta érkeztek képek és félinformációk, jelen pillanatban szeptember-október környéki premier látszik reálisnak.


(forrás: MySmartPrice / OnLeaks) [+]

Amit tudunk a gépről, hogy valószínűleg 10,4 hüvelykes kijelzőt fog kapni 1080 x 2400 pixel felbontással, 60 Hz-es képfrissítéssel, IPS LCD technológiával, 8 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamerával, akkumulátora 7100 mAh kapacitású lesz, és természetesen Android 11 rendszerrel, 4 vagy 6 GB RAM-mal teszik elérhetővé.


[+]

Ami frissen derült ki, az az, hogy minden bizonnyal a MediaTek Helio G80 fog dolgozni a háttérben, ezt a Geekbench mérése leplezte le, és bár 326 / 1144 ponttal nem nevezhető túl acélosnak a számítási kapacitás, viszont állítólag a 80 ezer forint körüli kategóriában fog indulni a tablet, ami emiatt nyilván bőséggel kéri majd a kompromisszumokat.

Azóta történt

Előzmények

  • Letámadja a piacot a Realme

    A csúcskvalitásokkal rendelkező Realme GT 5G világszerte, így Magyarországon is elérhető lesz hivatalos forgalmazásban.

  • Realme 7i - olcsón is lehet jót

    Az olcsó telefonok mezőnyéből kitűnni nem egyszerű feladat, a Realme 7i viszont tud egy-két trükköt annak ellenére is, hogy a középkategória alsó szegmensében játszik.

  • Realme 8 Pro - valami régi és valami új

    Szinte mindent nyújt a Realme, amit a középkategóriában elvárhatunk, de nem tud az erős konkurenciával szemben felülkerekedni sem árazásban, sem tudásban.

  • Realme 7 Pro - gyorsétterem, menüvel

    5G nélkül, de korrekt hardverrel és sok apró extrával lépett piacra nálunk is a Realme 7 Pro, a kérdés csak az, hogy meg lehet-e győzni a vásárlókat, hogy egy itthon ismeretlen márkájú termékre voksoljanak.

Hirdetés