Megvan a nagyobbik iPhone elnevezése

Ugyan az iPhone 6 hivatalos bejelentéséig már csak órák vannak hátra, a pletykamotor most indul be igazán. Az itthoni idő szerint este hét órakor kezdődő sajtóeseményen egyelőre még csak a kisebbik, 4,7 hüvelykes variáns debütálhat, ám bizonyos források már tudni vélik, hogy a későbbiekben leleplezésre kerülő 5,5 hüvelykes modell iPhone 6 Plus néven kerülhet forgalomba.

A japán Macotakara blogoldalon az előbbiekben pedzegetett információ mellett szót ejtettek még a színválasztékról és a belső tárhely méretéről is, előbbi esetén továbbra is arany, ezüst és fekete változatokra kell számítani, míg adattároló esetén már a 128 GB-os termék is választható lesz. A hírek szerint egyébként az Apple felhagy az "olcsóbbik" iPhone filozófiával, mivel az 5c messze nem volt olyan sikeres, mint ahogy azt az almás cég várta. Az Apple eseményéről mindenesetre mi is tudósítani fogunk, kiderül, hogy egyszerre vagy külön jelennek meg az új generációs iPhone-ok, illetve arra is fény derül, hogy végre bejelentésre kerül-e a várva-várt iWatch okosóra.

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés