Megvan a MediaPad M2 európai kezdőára

Több okból is érdemes volt kilátogatni a 2015 tavaszi Veletechre, és nem csak a számos friss mobilkészülék, akció, játéklehetőség vagy a PlayIT standjai miatt, vagy éppen azért hogy összefussatok Velünk. Felbukkant például egy olyan készülék is, amelyről a Veletechen lehetett először hallani, ez pedig nem más, mint a MediaPad M2, a Huawei új fémházas, Full HD-s, 1920 x 1200 pixeles táblagépe.

A Full HD-s MediaPad M2 még fejlesztés alatt áll, a bejelentés később érkezik
A Full HD-s MediaPad M2 Franciaországban még májusban a boltok polcaira kerülhet [+]

A MediaPad M2 most Franciaországban is megmutatta magát, és az általunk már megírt specifikációk mellett az árazásról és a megjelenésről is kiderült némi információ. Ennek értelmében a készülék értékesítése már májusban megkezdődhet a helyi piacon, méghozzá 349 eurós alapártól, ami 100 ezer forintnak felel meg. Mindezért a vásárló egy mutatós és hibátlanul összerakott táblagépet kaphat ugyanazzal az SoC-vel, ami a Huawei P8-at is erősíti (Kirin 930) 2 GB RAM és 16 GB belső tároló kíséretében. A MediaPad M2-nek érkezik 4G LTE-s variánsa is. Az itthoni megjelenésről továbbra sincs pontosabb információnk, mindenesetre ha májusban valóban elstartol Franciaországban, a nyáron minden bizonnyal nálunk is elérhető lesz a mutatós táblagép.

Azóta történt

  • Huawei MediaPad M2 8.0 - hangzatos ajánlat

    Komoly előrelépés az M2 a Huawei táblagépes felhozatalában, és nemcsak a kijelzőfelbontás nagyobb vagy a rendszersebesség fürgébb, a sztereó hangszórók is tisztábban szólnak.

Hirdetés