Megjött a Honor Band 3 és két headset is

Hirdetés

A Honor 9 európai premierjén a fókuszban természetesen az új telefon volt, de szántak időt arra is, hogy a hozzájuk kapható tartozékokat is bemutassák. Ráadásul a Band 3 és a két headset nem csak Honor telefonokkal működnek együtt, hanem univerzális kiegészítőkként is felfoghatók, amelyek önmagukban is szert tehetnek némi népszerűségre.

Honor Band 3 és Huawei Watch
Honor Band 3 és Huawei Watch [+]

A Band 3 egy aktivitásmérő karperec, amin kijelzőt is találhatunk, egy rejtett gombbal és a kijelző simogatásával lehet vezérelni az iOS-szel és Androiddal (4.4-től felfelé) kompatibilis eszközt. A narancs, kék és fekete színekben elérhető tartozék 5ATM-es vízállósággal rendelkezik, van benne egy pici vibramotor és megjeleníti a telefonról jövő értesítéseket. Alul van egy pulzusmérő, amely folyamatosan is monitorozhat, kapott egy alvásfigyelő algoritmust is, a gyártó pedig azt ígéri, hogy visszafogottabb használat mellett akár 30 napig is elketyeg egy töltéssel, amit azért érdemes fenntartásokkal fogadni. A Honor Band 3 ára 69 euró lesz, itthon is forgalomba kerül.


[+]

Bemutatkozott két headset is, ebből a Honor X Monster Headphones nevű cucc tűnik talán érdekesebbnek, hiszen ez az a termék, ami miatt a Honor és a Monster együttműködésre lépett. Itt nagyobb az összhang a telefon és a tartozék között, mint a Band 3 esetében, ha a fülest a Honor 9-hez kötjük, akkor egy direkt ehhez alkalmazkodó hangprofil kapcsol be a mobilon, hogy azt a hangzást nyújtsa a Monster logóval ellátott, in-ear kialakítású tartozék, amit a cégnél megálmodtak. 49 eurós ára nem tűnik túlzónak, bár meghallgatni nem volt lehetőségünk és jelen információink szerint itthon nem lesz kapható.


[+]

Egy Bluetooth headset is előkerült a Honor tarsolyából, amit sportoláshoz fejlesztettek, ennek megfelelően a kialakítás is ehhez illeszkedik, hogy ne essen ki mozgás közben sem a fülből és az izzadtság sem károsítja, ezt IP5X védelem garantálja. Ha nem használjuk, akkor a két vége mágnesesen egymáshoz tapad, így könnyebb elcsomagolni. A beépített, 137 mAh-s telep a Honor szerint 11 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, George Zhao, a cég elnöke saját példát hozott erre, amikor azt mesélte, hogy Kínából Európába utazva a repülőn végig bírta a hivatalosan a Honor Sport Bluetooth Earphones nevű termék, amiről egyébként még nem lehet tudni, hogy hazánkban elérhető lesz-e.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés