Mégis lesz Pixel 9a? Ezeken a fotókon állítólag a telefon van

Voltak arról szóló hírek, hogy a Pixel A-széria megszűnik, most mégis kiszivárogtak képek a 9a-ról.

A Facebookon és a Twitteren keresztül szivárogtak ki fotók egy készülékről, mely állítólag a Google Pixel 9a-ként kerül majd piacra. Ez azért is furcsa, mert korábban voltak arról szóló pletykák, hogy a Google megszünteti az A-szériát, helyette lesz egy alap Pixel és több Pro modell. Egyelőre ebből valósnak bizonyult a kompaktabb méretű Pixel és a két méretben érkező Pro, viszont semmit nem tudni az A-szériáról.

Hirdetés

A képeken jól látható, hogy az új csúcsmodellekhez hasonlóan lekerekített csúcsok, egyenes keret és kicsit iPhone-os megjelenésű a mobil. Pixel telefonokra jellemzően a bekapcsoló gomb magasabban van a jobb oldalon, mint a hangerőszabályzó és a képen a Google logója helyén látható ikon több korábbi Pixel prototípuson is látható volt.

Alulra költözhet a SIM-tálca a Pixel 9a-n a kép szerint
Alulra költözhet a SIM-tálca a Pixel 9a-n a kép szerint [+]

A kamerasziget ugyanakkor inkább a Nothing Phone (2a)-ra hasonlít, mint bármire a korábbi vagy friss Pixelek közül. A két szenzor hosszúkás vizor helyett apró kameraszigetben ül, rajta kívül egyből a LED villanó.


[+]

A képek forrása azt állítja, a fotón látható matt fekete mellett még három színben érkezik a Pixel 9a, köztük egy ezüst verzióval. A megjelenés időpontjaként az idei év végét jelölte meg a forrás, viszont ez annak fényében furcsa, hogy a Pixel 8a nincs még egy éves sem. Bár úgy sietett a piacra a Pixel 9-es széria is, hogy az Android 15-öt sem várták meg, azért érdemes fenntartásokkal kezelni 9a-ról szóló eddigi infókat.

Előzmények

Hirdetés