Mégis lehet majd ThinkPhone-t vásárolni

A legfrissebb értesülések szerint egyes országokban egyéni vásárlók számára is elérhetővé teszi a Lenovo az üzleti csúcskészüléket.

Hirdetés

Felső kategóriás hardverrel, ikonikus dizájnnal és praktikus szoftveres extrákkal mutatkozott be a ThinkPhone by Motorola az idei CES-en, a ThinkPad felhasználók viszont viszonylag rövid ideig vágyakozhattak a különleges eszköz után, mert hamar kiderült, hogy a készüléket kizárólag B2B csatornákon kívánja értékesíteni a Lenovo.

Roland Quandt viszont úgy értesült, hogy egyes országokban nem csak a nagyvállalati ügyfelekkel áll majd szóba a gyártó, egyes viszonteladóknál már január végén megjelenhet a kínálatban a  Lenovo készüléke. A 8/256 GB-os memóriacsomaggal szerelt ThinkPhone Európában 999 eurós áron kerül piaci forgalomba, ami árfolyamtól függően 395-400 ezer forintos összeget jelent. Az árat egyébként több portál is kész tényként kezeli, azt viszont egyelőre csak reméljük, hogy bárkinek lesz majd lehetősége beszerezni egy ilyen készüléket, aki szeretne.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés