2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Meghívta a Nubia a Razert és a Black Sharkot

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

A közösségi oldalakon közzétett szívélyes meghívó a Nubia Red Magic bemutatójára kifejezetten a konkurens gyártóknak szól.

Hirdetés

A ZTE érdekeltségébe tartozó Nubia meghívóit a Xiaominak illetve a Razernek címezte, bár inkább tűnik ez egy kissé pimasz, de kétségkívül polkorrekt kihívásnak, mint meghívásnak. A tavaly bemutatott Razer Phone akkor csúcskategóriás hardverrel, 120 Hz-es képfrissítéssel, Dolby ATMOS hangrendszerrel, tulajdonképpen ma is kimagasló 8 GB operatív memóriával és sztereó előlapi hangszórópárral erős ajánlat volt, még a jack csatlakozó hiányában is. A műfajban most a Xiaomi szándékozik lényegesen kedvezőbb árfekvésű alternatívát kínálni a Black Sharkkal, de nyilvánvaló, hogy a ZTE is készül valamivel.

A Nubia Red Magicről nem sokat tudunk eddig, leszámítva, hogy a bemutató április 19-én lesz, amelyre a gyártó szeretettel elvárja a konkurenciát. A Snapdragon 845 és 8 GB RAM teljesen reálisnak tűnik, a speciális hűtőrendszer pedig nem lesz meglepetés, csak a Black Sharkkal ellentétben itt léghűtésről suttognak. A ház elvileg valamilyen szén alapú, nanotechnológiát alkalmazó anyagból épül fel, a háromdimenziós szélcsatornás szerkezet meg jelenthet nagyjából akármit is. Feltehetően a felhevült légáram készülékből való kivezetésének valamiféle megoldása és annak kreatív megnevezése.


[+]

Az eddigi információk alapján a Nubia szintén a 18:9-es képarányt preferálja, a felbontásról egyelőre nem sokat tudunk, a képfrissítés viszont várhatóan 120 Hz lesz, ahogy a Razer esetében. A Xiaomi Black Sharkkal ellentétben a Nubia gamer készüléke nem csak Kínában, de Európában is elérhető lesz, feltesszük ez egyúttal B20-as LTE támogatást is jelent. Szigorúan szubjektív benyomás: a Black Shark azért kicsit vagányabbul hangzik, mint a Red Magic, nem mintha a név önmagában bármit is jelentene. Nemzetközi premier mindenesetre április 19-én.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.