Megérkezett az LG Shine

A Koreában október 18-án piacra dobott készülék valódi, rozsdamentes acélból készült. A vékony telefon külsején található divatos, csúcsminőségű LCD kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a mobilt. A 2 megapixeles kamera és az előlapon elhelyezett tekerőtárcsa gomb tökéletesen példázza, hogy a telefon vékony és kecses külseje valódi csúcstechnológiát rejt magában.

Hirdetés

A funkciókban gazdag belsőt és a kifinomult gondossággal megtervezett külsőt párosították az LG Shine ’Styled in Metal’ koncepciójában, így jöhetett létre ez az egyik korábbi készülékkel sem összehasonlítható, lenyűgöző stílusú és csúcstechnológiájú telefon.

„Az LG Shine, mint a Black Label sorozat legújabb darabja, azoknak a vásárlóknak készült, akik mobiltelefonjuktól a formatervezés és a technológia tökéletes harmóniáját várják el” – mondta Jae Bae úr, az LG mobilkommunikációs részlegének globális kereskedelmi divíziójáért felelős ügyvezető igazgatóhelyettes. „Míg más telefonoknál kénytelen vagyunk kompromisszumokkal beérni, addig az LG Shine minden tekintetben megfelel igényeinknek. A zenerajongóktól a fotósokig, a divat megszállottjaitól a műszaki dolgokat kedvelőkig, az LG Shine mindenki számára tartogat meglepetéseket. A telefon rozsdamentes acélból készült külsejéről és ’mágikus’ tükör kijelzőjéről szóló hírek Koreában már jó ideje izgalomban tartják a médiát és az embereket egyaránt, ezért hasonló érdeklődésre számítunk a nemzetközi bemutató után világszerte is.”


„Az LG Shine-t azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy készülékeink a vásárlók igényeit a világon mindenhol kielégítsék. Az LG Chocolate telefon sok ember kedvencévé vált a mögöttünk hagyott hónapok során és szeretnénk, ha az LG Shine-nal is egy legalább ennyire széles csoportot tudnánk boldoggá tenni” – mondta Chan Ma úr, az LG mobilkommunikációs részlegének marketing osztályáért felelős alelnöke.

A nagy sikernek köszönhetően az LG most bevezeti a prémium kategóriás Black Label sorozat második darabját, az LG Shine-t is. A világsikerű Chocolate telefonból több mint négy millió darabot értékesítettek világszerte az elmúlt hat hónap alatt és még ma is rendkívüli népszerűségnek örvend.

Az LG Shine személyre szabottan alkalmazkodik a globális piac folyamatosan változó elvárásaihoz. A telefont várhatóan 2007-től vezetik be Európában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés