Megérkezett a Vitamax sCOOL a Vodafone-tól

A Vodafone új tarifacsomagjára bármely meglévő és új előre fizető Vodafone-os ügyfél válthat. A VitaMAX sCOOL havidíja 495 forint.

Az induláshoz kapcsolódó akció keretén belül - 2007. április 1. és 2007. június 30. között -, a hálózaton belüli hívások díja hétköznap este hét és reggel hét között, illetve egész hétvégén mindössze 9 forint percenként. Hétköznap napközben a Vodafone-os számok 39 forintért hívhatóak. Ugyancsak 39 forintos percdíjért érhetőek el más mobilszolgáltató ügyfelei, illetve a vezetékes hálózatok.

A három hónapos akció során minden hálózatba 9 forintért küldhető szöveges üzenet. Június 30-a után a Vodafone hálózatba küldött SMS 9 forintba, a hálózaton kívülre küldött SMS pedig 24 forintba kerül.A multimédia üzenetek hálózaton belüli díja 18 forint. Más mobilhálózatok és vezetékes hálózatok felé küldött MMS-ek díja egységesen 60 forint.

A VitaMAX sCOOL tarifacsomag havi 2 MB ingyenes adatforgalmat is magában foglal. Az adatforgalmi határ átlépése előtt a Vodafone SMS-ben értesíti az ügyfeleket.

A VitaMAX sCOOL tarifacsomagot elsősorban a diákok igényeinek megfelelően alakította ki a Vodafone, de bárki válthat rá, nem szükséges a diákigazolvány bemutatása.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés