A Vodafone az UEFA szponzora

A Vodafone bejelentette, hogy kibővíti európai futballportfólióját, és három évre szóló kizárólagos szerződést kötött a viadal döntőinek és az UEFA-szuperkupa szponzorálásáról. Mint ismeretes, a Vodafone jelenleg az UEFA Bajnokok Ligája, Európa első számú klubközi versenyének Hivatalos Partnere és Hivatalos Mobiltelefon-szolgáltatója.

Hirdetés

Az új, 2009 júniusáig tartó megállapodás három UEFA-kupadöntőre vonatkozik, az idei glasgow-i és két UEFA-szuperkupa mérkőzést is beleértve. Az UEFA-szuperkupa, az UEFA-kupa negyeddöntőinek, középdöntőinek és döntőinek nemzetközi közvetítése közben a Vodafone neve látható lesz a képernyőkön, valamint a márkajelzés mindkét döntőn megjelenik a pálya szélén elhelyezett táblákon, így erősödhetnek a fogyasztókban a márka asszociációi, a cég szoros kapcsolatot építhet ki velük, és egyben a tapasztalatszerzésre is kiváló lelhetőség nyílik.

„Alig egy éve támogatjuk az UEFA Bajnokok Ligáját, és máris a viadal egyik legelismertebb szponzorává lettünk. Ezzel az UEFA-kupadöntőkre és az UEFA-szuperkupára vonatkozóan megkötött, új partnerségi megállapodással szorosabbá fűzhetjük kapcsolatunkat az európai labdarúgással, és a sportágat támogató vezető márkaként megszilárdíthatjuk pozíciónkat" – mondta David Wheldon, a Vodafone márka- és ügyfél-elégedettségi igazgatója.

„A Vodafone segíteni kívánja a szurkolókat abban, hogy mobiltelefonjaikon bárhol, bármikor azonnal hozzájuthassanak a futballal kapcsolatos legfrissebb hírekhez és információkhoz. E megállapodás lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat az UEFA-kupa és az UEFA-szuperkupa égisze alatt népszerűsítsük.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Vodafone még szorosabbá fűzte partnerségi kapcsolatát az UEFA-val, és Európa legjobb klubcsapatainak versenyében is társunk lesz” – mondta Philippe Le Floc’h, az UEFA marketing- és médiaigazgatója. „E partnerségi kapcsolat révén az UEFA abban a szerencsés helyzetben van, hogy kiszélesíthetjük az együttműködést a világ egyik legnagyobb márkájával, ami egyben az UEFA-kupa és az UEFA-szuperkupa javát is szolgálja.”

Az új partnerségi megállapodásnak köszönhetően a Vodafone ügyfelei a különféle mérkőzésekkel és a világ legnagyobb és legrangosabb klubközi versenyével, az UEFA Bajnokok Ligájával kapcsolatosan még több tartalomhoz juthatnak hozzá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés