Megduplázta bevételeit a OnePlus

Hirdetés

Az immár 32 országban jelen lévő OnePlus közzétette a tavalyi évre vonatkozó összesítését, amelyből nem csak az derül ki, hogy a gyártó 2016-hoz képest megduplázta bevételeit, 55%-kal növelte az eladott készülékek darabszámát, valamint Finnország legnagyobb szolgáltatójának legeladottabb telefonja, de az is, hogy a cég 776 dolgozója összesen 268 pizzát rendelt tavaly. Az újonnan hozzáadott némettel már összesen 24 nyelvet támogat a OnePlus, a regisztrációval rendelkező felhasználók száma pedig 186 országot érintve 1,3 millióra nőtt.


[+]

Az alkalmazottak 18 országban összesen 200 000 órát dolgoztak, mindeközben módjuk volt 87 születésnapi tortát elfogyasztani, valamint 110 000 felhasználó segítségével 1700 rendszerhibát iktattak ki a béta program keretében. A OnePlus büszke rá, hogy a Google keresőjébe lényegesen többször írták be a márkát, mint azt, hogy Daenerys, nyilván a Trónok Harca karakteréről van szó. A pénzügyi eredményekről egyébként sokkal többet a teljes infografikából sem tudunk meg, de további érdekes - vagy azért kevésbé releváns - tényeket bőségesen.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés