Még több Redmi Note 12 várható

Már az európai premieren is bemutatkozott egy új modell, de a Xiaomi még korántsem végzett a Redmi Note 12 szériával.

Pénteken mutatkozott be Európában a Kínában tavaly novemberben indított Redmi Note 12 alapszéria, ami azóta több modellel is bővült, többek között a nemzetközi forgalomba szánt Redmi Note 12 4G-vel. Ezen kívül van még Redmi Note 12 Pro Speed és Discovery Edition is, az 5G-s alapmodellből létezik kínai belpiacos verzió is, március 28-ra várjuk a Snapdragon 7+ Gen 2-vel szerelt Turbo Editiont, szóval a Note 12-vel, Pro-val és Pro +-szal együtt ez már összesen nyolc.

A legfrissebb információk szerint ehhez jön még elvileg a Redmi Note 12S és a Redmi Note 12 Pro 4G, csak hogy kerek legyen. Mindkét újdonság 4G-s, a 12S Helio G96 szettel, a 12 Pro 4G pedig Snapdragon 732G-vel dolgozik majd. Utóbbi valószínűleg egy fékezett habzású Note 12 Pro lehet, így 6,67 hüvelykes, 120 Hz-es FHD+ AMOLED panelre számítunk, a 12S viszont 6,43 hüvelykes, 90 Hz-es FHD+ AMOLED kijelzőt kap. A kamerarendszer várhatóan megegyezik majd, mindkét modell 108 megapixeles főkamerát, 8 megapixeles ultraszéles látószögűt és valami segédszenzort fog használni.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés