Máris érkezik a Redmi Note 11T

Igaz, ugyanarról a telefonról lehet szó indiai variációban, amit egyszer már átcímkéztek.

Hirdetés

A Redmi Note 11 széria kínai startja után mutatkozott be a Poco M4 Pro 5G, amely a Note 11 alapkészülék átszitázása lett, és szerintünk most nem jött össze a remek ár/érték arány, leginkább a kameraminőség oldalán tapasztalva hiányosságokat. A Xiaomi azonban valószínűleg prémiumot fizet házon belül, ha újabb és újabb telefonok kerülnek piacra (legalábbis új néven), és India mindjárt a Note 11T 5G-vel indíthat, ami nem más lehet, mint a Poco M4 Pro 5G, ami ugye nem más, mint a Note 11 5G.


[+]

Mindez 6,6"-es FHD+ panelt jelentene 90 Hz-en és IPS technológiával, 6 nm-es Dimensity 810 5G chipet, 5000 mAh-s telepet, Type-C portot és 33 wattos adaptert, de nem kizárt, hogy egy picit a Redmi belenyúl a specifikációba Indiában, ahol különösen érzékenyek a vásárlók a nevezett ár/érték arányra. Ugyebár közeleg a Note 11 nyugati startja is, ám a további képzavarért szimpla átirat helyett Snapdragon chippel felvértezett családról lehet szó, 2022 eleji starttal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

  • Még mindig ömlenek a Redmi Note 11-ek

    Totális káosz a Redmi Note 11 termékpalettája, ahová tizennegyedik modellként fog érkezni a Redmi Note 11T Pro. Meg még egy Note 11T tizenötödikként.

Előzmények

Hirdetés