- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Ha jól értem, azóta sincs semmi hír? Ahogy megjelenik, én vinném azonnal.
Bug és debug fia vagyok én
-
Fred23
nagyúr
Tévedett a leaker, SD765G-vel jön a 10 III.
-
Fred23
nagyúr
120 Hz gondolom nem lesz, a SD 690 pont nem bírná a
csodás21:9-es képarány miatt. (2220x1080-on még tudná.)Kiakasztó ez a 21:9, mert egyébként meg tetszik. Ugyanez lenne 18:9-en, vinném is.
-
BabMester
senior tag
Az Apple azért támogatja sokáig a telefonjait, mert minden AppStore költésből és InAppPurchase-ből részesedik, a szolgáltatásokról nem is beszélve. Ha egy Apple usernek telefont kell váltani benne van, hogy másik gyártót választ és ugrik a folyamatos bevétel, mert már nincs egyértelmű előnye (ezt orvosolandó dob ki mostanában olcsóbb telefont is Xr, 11, 12 Mini).
Míg a droidos gyártóknak csak egyszeri hasznuk van, a készülék eladásból. Ezek a gyártók egy centet sem kapnak a Google Playben vagy IAP pl. a Netflix elofizetesre költött pénzekből, az a Google-höz megy. Ezért nem nagyon éri meg nekik nyújtani a támogatást.
-
Schuler888
senior tag
válasz Schuler888 #17 üzenetére
"Hivatalos vallalast" a samsungon es a googlen kivul mas gyarto nem igazan tett..
Biztonsagi frissiteseket meg mar par eve halljuk hogy kozvetlen majd a google a kezebe veszi, csak eppen nem akar vmiert letrejonni a dolog.."Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
0519
senior tag
A Sony hogy áll a szoftver/biztonsági frissítés kérdéséhez?
Van hivatalos vállalásuk (mint pl a Samsungnak)?''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
badacsony
őstag
válasz GreenGoblin #14 üzenetére
Szerintem OP Nord árban várható vagy picit alatta.
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
GreenGoblin
őstag
válasz Lalikiraly #12 üzenetére
Sony-k sosem voltak híresek a jó árazásukról, szóval az garantált, hogy vastagon fog majd a ceruza itt is.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Schuler888
senior tag
válasz Lalikiraly #12 üzenetére
Kb mint a Note10+ kinai masolata. Hasonlitani akar ra, de mindenhol kicsit csunyabb
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Na ez egy jónak tűnő telefon. De attól félek kegyetlenül el lesz szállva az ára...
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
lecsokolbi
aktív tag
A 3 éves XZ1 compactom köszöni jól van, én hülye meg várom egy újabb c-t mint a messiást egyszer remélem még meglepődök.
- Mindenki hazudik! -
-
mrbego
aktív tag
Nekem tetszik ez is, mint a mostani 10 II is. Jó méret, jó minőség, megfelelő kompromisszumok, nem kínai gyártó. Csak hát az ára miat fog ez is kiesni. Azt tippelem, hogy valószínüleg nálunk hivatalos helyeken lesz vagy 160e Ft az ára.
Üdv, P
-
nagyúr
Érdekes! Nem hogy nőt, hanem csökken a kijelző nagyság!
Fasza!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
válasz Juhaszatti #5 üzenetére
Azért van néhány meglepően jól teljesítő készülék. Szerintem ez egy piaci rés amit valamiért senki sem akar betömni.
-
janeszgol
félisten
Na végre egy tisztességes telefonméret. Ráadásul nekem ez a kis kávás megoldás még mindig jobban tetszik. Igaz több esetben is kikapcsolható bizonyos telefonoknál az ördögfül.
-
nozs23
addikt
Nekem bejonnek ezek az Xperia-k. Valahogy szepen visszanyultak a Z-Z3 vonalhoz, amik meg akkor nepszeruek voltak. Mintha a Sony kezdene megtalalni magat, ennyi kava boven oke, igy hogy nincs notch, egesz elegans.
-
törölt tag
Jó csomagnak hangzik, kár, hogy a Sony el fogja szarni a képfeldolgozást.
-
cinemazealot
addikt
Tetszenek ezek a Sony-k. A valószínűsíthető áruk viszont már gondolatban is fáj. Jó volna, ha az Apple mintájára ők is visszatérnének a kompaktabb változatok kiadásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó kártyafüggetlen iPhone 13 128 GB, éjfekete + tokok, fólia
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest