- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
-
Enci1983
senior tag
válasz
Schuler888 #4 üzenetére
Az ugye kép, hogy az elszakadás azért történt, mert az Ericsson ragaszkodott volna a hagyományos mobilokhoz, a Sony inkább az okostelefonok felé húzott. Amit a végén műveltek az Ericsson jóvoltából, ezekkel a Yendo, Mix Walkman meg TXT Pro kacatokkal, az több volt mint röhejes. A legjobb döntés volt kivásárolni őket.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
opr
nagyúr
válasz
Polarstar #46 üzenetére
P990i nekem is volt, igy hirtelen oszinten nem tudom megmondani, volt-e azota telefonom, amit annyira szerettem. Talan a htc desire hd meg az m8, de rezeg a lec.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Jo, de most ez olyan, mint hogy empirikus bizonyitek van ra, hogy az emberek jobban szeretik a verekedest, mint a focit, mert az eleg gyakori, hogy egy ficmeccsen verekedes tor ki, olyat viszont meg nem lattunk, hogy egy verekedesen focimeccs torjon ki.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
judas13
addikt
válasz
#65577472 #33 üzenetére
Voltak évek mikor nem kicsit ment a szekér.... Hogy zuhantak meg rövid idő alatt sajnos ennyire és miért (tudom Kína), az majd egyszer megérne egy misét. Schuler888 itt jól mondja egyetértek vele.
Polarstar
Mentségére váljon bárkinek, hogy olyan hihetetlen számokal "dobálóztál", ami a rossz vicc vagy a kész átverés kategóriában indulhatna.De a döbbenet az, hogy ez az igazság amit mondtál. Ide küzdötte le magát a Sony divízió. Kár értük.
Mondom ezt bátran "ős" SE-ként még tán a 90-es évek végéről, az ezredforduló környékéről......"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
NomadND1
senior tag
Érdekes, de fényképezőgép teszteknél nem látok olyan hozzászólásokat, hogy vacak a térerő és szakadozik vonal
Mobilnál meg csak az van, hogy pocsék a kamera -
moldovan
csendes tag
Hát ez nem lett referencia mobil
-
embe
nagyúr
válasz
Schuler888 #38 üzenetére
Más termékcsoport farvizén még elvezget....
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #37 üzenetére
Ebben igazad lehet, a 2015-ös mélyrepülés is ezt mutatja.
-
Schuler888
senior tag
de vajon meddig maradnak olyan alkupozicioban a sonynal, hogy a szolgaltatokkal meg tudjanak allapodni a bekerulesrol. Nyilvan ha nem lenne keresztfinanszirozas a mobilos uzletagnak a nyereseges diviziokbol, mar reg nem lenne gempa a szolgaltatokat "rabirni" hogy ugyan aruljatok mar... sot ha csak a mobilgyartas lenne a profiljuk, par eve mar vagy megvettek volna, vagy mar nosztalgiazva emlekeznenk a nevukre, esetleg japan-only manufacturer lenne.
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
válasz
#65577472 #36 üzenetére
Egy mobilceg(de lehet mas is) hanyatlasa mindig elhuzodo eladasi szamokban, a valodi romlas idopontjahoz kepest. Lasd Nokia. Ok is nagyon lassan indultak meg a lejton eladasban, mert az emberek fejebe bevesodott a markanev, talan 2011kornyeken tudta atvenni a samsung a vezetest toluk, holott addigra mar regen xar volt a nokia palacsintajaban.. ez egyebkent olyan szempontbol elony, hogy kis botladozas utan meglehet tartani a renomet, de a folyamatos elpuskazasok visszatarthatatlanul a szakadekba vezetnek.
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Nem is tudom ki akart engem elküldeni melegebb éghajlatra, hogy a Sony piacvezető és a jelenlegi legnagyobb innovátor
Mondom is neki: csak a Z-széria egy mobiljából többet adtak el anno egy hónap alatt, mint tavaly egész évben mindből.
Nem hitte el! Erre! Ez így is volt!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
joey04
titán
Ez így csapnivaló.
-
jUUh
addikt
Igencsak harmatos ajánlat. A dizájn legalább rendben van.
Samsung Galaxy S23+
-
Atocha
senior tag
Nekem az ilyen tip kijelző és keret jobban tetszik mint a full keret nélküliek.
Kinek mi... nekem spec a szomszég gizi...Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
Baggins86
aktív tag
Elég nehéz dolgom lenne ha 135-ért kéne mobilt néznem. Nem tudnám eldönteni hogy ezt vagy egy Poco F2 pro-t vegyek. Nehéz ügy
-
embe
nagyúr
Jó kis szolgáltatók által fillérekért/ingyen utánad dobós teló. És ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Thor71
tag
Nem kéne ezt erőltetni
sajna ez a Sony már kB a Nokia kategória. Névből élni, csak vegetálás.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
elfelejtette #17 üzenetére
Nem csak itt csinálják mostanában. Újabban a Motorola telókon - Hyper, Fusion, Edge/Edge+ - esetében is feltolja a főkamera által beállított értékre. Rosszul írták meg a kamera szoftvert.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
opr
nagyúr
Kar erte.
Kamera jobb lenne, meg lenne rajta jofajta stereo hangszoro, amibol mindketto konkretan a user fele nez, szvsz meglett volna az asszony kovetkezo telefonja. Igy viszont megintcsak oda jutottunk, hogy marad a htc u11.Amugy ezekre a sonykra ugy altalaban nem lehet raeroszakitani a google camerat valahogyan? Ha ugy tudnanak jo kepet csinalni, kb meg lenne oldva az egyetlen nagy hibajuk (marmint azokban a telefonjaikban, amikben nincs meg a vilag legnagyobb facepalm-jat jogosan kivalto kameratulmelegedes gond... a XI. szazadban.
)
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Bárcsak a Xiaomi is gyártana telefonokat 6 col körül.
Vennem kéne egy telót, de pl a kinézett Redmi Note 9 Pro orbitális.
Így nem lesz vásárlás...Minden szavam magánvélemény!
-
bollokcs80
Korrektor
"Amiben a Sony Xperia 10 II kiemelkedő, az a kialakítás. A minimális alsó és felső káva pont arra elég, hogy a szenzorok, az értesítő LED és a 8 megapixeles előlapi kamera ne barmoljon bele az OLED panelbe..."
Ez más gyártóknak miért nem esik le? Sokkal egyszerűbb, mint a notch/kameracsepp/kameralyuk baromkodás.....
B.Cs.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Hopkins95 #16 üzenetére
Alapból nem értem, miért kell interpolálni. Hagyja a gyári értéken. Vagy ha szégyelli, akkor inkább tett volna bele 3db 12mpixeles szenzort...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Hát ez a kamera egyenesen pocsék, sokkal rosszabb mint gondoltam...este egyenesen kuka, de élességet nappal is alig látni a képeken. Mondjuk nem tudom mit is vártam a Sonytól, csak a szokásos Sony mobil kamera
Formailag meg méretben pedig ideális lenne nagyon, de a belső tartalom ennyi pénzért egy nagy vicc. Kérjük a következőt.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Yodafon
senior tag
Sony Xperia 10 II
Az elnevezés....
[ Szerkesztve ]
I'm gangsta!
-
FireFox1996
őstag
A telefon szép, olyan érzés, mintha a régi model, Xperia Z3-at látnám.
Az IP68-ért és 135e ft-ot kérnek, szerintem nem rossz, főleg ha félév múlva le fog menni az ára.[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Noukoum
veterán
válasz
hyperspace #12 üzenetére
Mondjuk 65ért garantáltan ajánlottat kap itt szvsz
Ha nem jobbat.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
hyperspace
őstag
Úgy érzem a Sony felirat az árazásnál szinte kereken duplázza az összeget. Nem értem hogy jöhetnek ki ilyen termékek egy olyan japán gyártótól, ami más vonalon annyira jó termékeket is tud készíteni...
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
gyépés
aktív tag
A kamerát elfuserálták, azt javítani kell. Aztán ha az megvan, és lemegy az ára 100 alá, nem lesz ez olyan rossz vétel.
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
mad823
őstag
"Kompaktnak érződő kivitel"? Nekem az 150mm alatt kezdődik, ez pedig bőven felette van az érthetetlen túlnyúlások miatt. A procit hagyjuk is...
-
Noukoum
veterán
Jobb kamerás képességekkel és jobb processzoral simán jó lenne ezen az áron.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kbyte1024
veterán
Kár érte. Ez teljesen hanyagolhato és tök gáz! 135penzert van egy csomó alternatíva ami ezt rommá veri.Nem kéne a Sony-nál erőltetni ezt a teló bizniszt...
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
válasz
elfelejtette #6 üzenetére
Igen, sajnos a szokásos Sony gyengeségeket is sikerült belerakni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
elfelejtette
veterán
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Ha használhatóbb lenne a kamerája, akkor ezt választanám. De persze lenne még néhány dolog akkor is, amiben kompromisszumot kell kötni...
Enginev3.0: Én az idén szinte kötelező alapnak számító minimum 4000mAh-s aksi hiánya, és az ebben az ársávban kötelező a SD7xx proci miatt se venném meg.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Gyönöyrű telefon, ahogy sokszor megszoktuk már a Sonytól
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Schuler888
senior tag
18Wattos max es 7.5os gyari... 2020vegen? Azigen. A hTC-t sajnalom, a "preciz" japanokat mar annyira nem... a vilag legrosszabb lepese volt elszakadni az ericssontol.
-
ghiottone
nagyúr
Ennyiért SD730-as processzor és OIS elférhetett volna.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Akkor nyissuk meg.
Csalódás nekem. Multimédia. Szerintem vérciki hogy semmi különleges...
Egy szórakoztatós gyártótól.A Sony igen kényelmes láblógatása a melegvizes lábáztató lavórba kérdéseket vet fel. Kinek gyártanak végül is?
Fontos nekik a piac?[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ricardo
titán
Tipikus Sony. Kiadnak egy számomrta tetszetős formát, a vas alatta viszont gyenge, ráadásul a kategóriához mérten drága.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, a Sony még mindig dizájnban a legerősebb. A hagyományos formaterv, a prémium kialakítás, a csorbítatlan kijelző és a képarány miatt szinte kompaktnak érződő kivitel még mindig nagyon vonzó. De...
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Tudományos Pandémia Klub
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest