Másodlagos kijelzővel robbant az LG V10

Az LG hivatalosan is bejelentette a felső kategóriába szánt V10-et, ami másodlagos kijelzővel és dupla előlapi kamerával hívja fel magára a figyelmet. A vállalat újdonsága már ebben a hónapban a boltok polcaira kerül Koreában, méghozzá öt különböző; fekete, fehér, bézs, kék és opál színben.


[+]

Ahogy az a korábbi pletykákból sejthető volt, a második számú képernyő közvetlenül az 5,7 hüvelykes QHD panel felett helyezkedik el. Mérete 2,1 hüvelyk, felbontása pedig 160 x 1040 pixel, és mindig a legrelevánsabb információk jelennek meg rajta.


[+]

Hogy a V10 még egyedibb legyen, az előlapra két darab 5 megapixeles szelfi kamera került. Az egyik egy teljesen átlagos lencse, a másik pedig nagy látószöggel rendelkezik, hogy groufie (csoportos) képeket lehessen készíteni.


[+]

Az LG újdonsága 316L-típusú rozsdamentes acélból készült, az előlapot Corning Gorilla Glass 4 védi a sérülésektől. A hátlapot Dura Skinnek nevezi a cég, ez egy szilikonszerű anyagból készült borítást kapott, és levehető, vagyis az akkumulátor ennél a modellnél is cserélhető.


[+]

Ami a specifikációkat illeti, a V10-ben egy Snapragon 808 chipset uralkodik, RAM-ból immár 4 GB jutott, és a belső tárhely 64 GB-os mérete is figyelemre méltó, ráadásul ezt microSD kártyával tovább lehet bővíteni. A hátlapi bekapcsológombba a cég életében először ujjlenyomat-olvasó került. Az energiaellátást egy 3000 mAh telep, a jó hangzást pedig egy HiFi DAC modul biztosítja. Fotózni az f/1.8 rekeszértékű, lézeres autofókusszal és dupla tónusú villanóval támogatott fényképezővel lehet, a manuális beállítási mód pedig már a videózásnál is elérhető, még a hangot is lehet konfigurálni a felvételek készítése közben.

A 159,6 x 79,3 x 8,6 milliméteres dimenziók mellé elég testes, 192 grammos tömeg jár. A V10 Amerikában, Ázsiában, Dél-Amerikában és Közép-Keleten lesz először elérhető, a többi piacon majd később debütál a mobil, ám ennek időpontjáról és az árazásról egyelőre nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Nem lesz olcsó az LG V10

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje a mai nap folyamán debütál hazai földön, ám a prémium külsőhöz és hardverhez elég magas árcímke tartozik.

Előzmények

  • LG G5: Snapdragon 820 és 20 megapixeles Sony kamera?

    Friss sajtóértesülések szerint jövőre sem fog lóerőhiányban szenvedni az LG soron következő csúcsmodellje, a kameraszenzort pedig a Sony kifejezetten az LG igényeihez igazíthatja.

  • LG G4 Stylus - nagyra nőtt családtag

    Az LG G4-család legnagyobb tagja egy 5,7 hüvelykes kijelzővel felszerelt phablet, amelyhez egy érintőceruza is tartozik, aktív digitalizáló vagy más nyalánkságok viszont nem.

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés