Lollipopra váltott az üzemidőbajnok

A minap mutattuk be olvasóinknak az 5300 milliamperórás akkumulátorral felszerelt BluBoo X550-t, és komolyan kielemezve az 5,5 hüvelykes phabletet, meg kellett állapítanunk, hogy nem tudta megdönteni a Huawei Ascend Mate 2 félelmetesen jó üzemidő statisztikáit, pedig azt 6,1 hüvelyken és 4050 milliamperórából hozta ki a méretes ketyere.

Huawei Ascend Mate 2 4G
Nem volt könnyű a tesztidőszak alatt az Ascend Mate 2-t lemeríteni [+]

A készülék eddig Android 4.4.2-n „ragadt”, most azonban megérkezett a lollipopos frissítés, és mindjárt Android 5.1-re és a legfrissebb, 3.1-es EMUI-ra váltott a készülék. Első körben a rendszercsomagot még kézzel lehet telepíteni a fenti forrás linkre kattintva, később azonban, minden bizonnyal érkezik az OTA, azaz a vezetékmentes frissítés is.

Előzmények

  • Huawei P8 - nekik nem 8

    Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

Hirdetés