LG LN555 navigációs rendszer

Az LN555 navigációs rendszere vékony kivitelezésű, rendkívül divatos és vonzó Chocolate design külsőt kapott. A készülék homogén és folyamatosan világító LED háttérfényének köszönhetően a kijelző a nappali fényben is kiválóan látszik. Egy egyedi megoldásnak köszönhetően pedig, nappal magasabbra, éjszaka pedig alacsonyabbra állíthatjuk a fényerőt, hogy ne zavarjon a vezetés közben.

A navigációs panel felhasználóbarát, egyszerű ikonjai bárki számára könnyen kezelhetőek, az érintésvezérelt kijelző segítségével pedig biztonságosabb a vezetés. Az LN555 használata nagyon hamar elsajátítható, mert a készülék menürendszere logikus és proaktív felépítésű.

Az LG navigációs rendszere képes egyetlen lépésből beállítani az úti célt: megérintjük a képernyőt azon a ponton, ahol jelenleg tartózkodunk, majd megérintjük a helyet, ahová menni szeretnénk – és már indul is a navigáció. Sőt, a keresendő város és utca első betűje alapján a készülék automatikusan felajánlja a következő lehetséges betűket, miközben elrejti a kizárható variációkat.

Nagy segítség mindebben a TopMap térkép is. Az iGo térképolvasó szoftvert talán be sem kell mutatni, hiszen talán ez a leginnovatívabb ilyen jellegű program.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés