Hirdetés

LG blog: Az LG standja az MWC-n

Az LG természetesen nevéhez méltó standot épített a 2015-ös MWC. Idén egy kicsit mintha a skandináv irányvonalat követte volna a stand kialakítása, világos árnyalatú fából készült a padló, a fal, itt-ott süppedős szőnyegekre léphetett a nagyérdemű, a kiállítótér egyik sarkában pedig egy picit felpimpelt Audi kapott helyet, hiszen az Urbane LTE nevű óra egy kis mértékben módosított verzióját ehhez az autóhoz ajándékba fogják adni.


[+]

Természetesen jutott hely bőven a hajlított kijelzős G Flex 2-nek, amely a friss hírek szerint március második felében Magyarországon is elérhető lesz. Az érdeklődők megtapogathatják az LG középkategóriás modelljeit éppúgy, mint az Android Weart futtató Urbane órát, de akad egy szeglete a standnak, ahol a koreai piacra szánt érdekességeket lehet megnézni. Itt megtaláljuk az AKA nevű, pislogós okostelefont, illetve a gyártó Firefox rendszerű készülékét is.


[+]

A fenti képen Dr. Kind egy szétnyitható, Android rendszerű okostelefon tipikus felhasználóját igyekszik megjeleníteni több-kevesebb sikerrel. Az LG-nek ugyanis két olyan masinája is van, az egyszerűbb Wine Smart néven jelent meg, a komolyabb, HD kijelzős modell pedig az Ice Cream Smart nevet kapta, ám igen kicsi az esélye, hogy ezek az európai piacon felbukkanjanak.

Természetesen az LG standján is lehetett androidos kitűzőt gyűjteni, csütörtökre azonban teljesen kifogyott a készlet. Az információs pultban ülő lányok nyitottak voltak a cserekereskedelemre, de a kiállítás utolsó napjára az ismertebb kitűzők már mindenkinek megvoltak. Az LG standon a legnépszerűbb installáció az Audi volt, akárhányszor jártunk arra (és legalább tíz alkalommal tettünk így), mindig ült benne széles mosollyal egy érdeklődő, aki miután elképzelte az életét egy sportkocsiban nem hagyta ki azt sem, hogy a webOS rendszerű okosórát megnyomkodja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Hirdetés