Lejátszási listát tüntet el a YouTube Music új frissítése

A könyvtár újratervezéséből elhagyták a letöltött dalokat összefogó lejátszási listát.

Hirdetés

Múlt héten indult el iOS-en (v5.39) és Androidon (v5.38) is a YouTube Music legújabb frissítése, mely tartalmazza a streaming szolgáltatás könyvtárának újratervezését, hisz a YouTube Music 2018-as (újra)indulása óta a zenei könyvtár változatlan volt. Ez némileg bekavar abba is, ahogy elérhetik a felhasználók az offline hallgatásra letöltött tartalmat: album, lejátszási lista, dal, vagy legutolsó aktivitás szerint lehet szűrni a könyvtárban a bal felső sarokba nyomva. A letöltések között előadó szerinti szűrést továbbra sem támogat a program.

Így néz ki az újratervezett YouTube Music könyvtár.Így néz ki az újratervezett YouTube Music könyvtár.Így néz ki az újratervezett YouTube Music könyvtár.Így néz ki az újratervezett YouTube Music könyvtár. Így néz ki az újratervezett YouTube Music könyvtár. (forrás: 9to5Google) [+]

Eltűnt a “Letöltött dalok” lejátszási lista, ami pontosan azt csinálta, mit neve is sugall: automatikusan egy csokorba gyűjtötte az offline mentett dalokat függetlenül attól, hogy milyen albumból, lejátszási listából származtak, s ezeket lejátszhatta a felhasználó. A frissítés után a könyvtárban a letöltések alatt a dalok szerinti szűrésben láthatók listaként a mentett tartalmak, a lejátszással viszont vannak furcsaságok az alkalmazás Reddit-fóruma szerint. Az egyik, hogy alapértelmezettként kevert sorrendben indítja el a zenét az alkalmazás, illetve ha az eszköz csatlakozik internethez, a letöltött tartalmak keverése helyett rádiót indít el az első dal alapján a program.

Előzmények

Hirdetés