Lebuktatta a Google az új fülhallgatót

A Google legendásan gyenge titoktartásban, saját e-mailjük fedte fel az új Pixel Buds-ot.

Hirdetés

Kezdjük azt hinni, hogy a Pixel modellek bemutatóját megelőző rendszeres szerencsétlenkedés és ez a mostani eset is inkább egy jól megfontolt marketingstratégia, mert ennyire tényleg nem lehetnek ügyetlenek. Eddig csak sejteni lehetett, hogy a Google új, kedvezőbb árfekvésű TWS fülhallgatóval készül, az FCC regisztrálta is az eszközt, de ezen kívül eddig nem sok információ állt rendelkezésre.

A Google Nest tulajok viszont kaptak egy e-mailt a rendszert érintő frissítésekkel kapcsolatban, ami tartalmazott egy Google Store-ba vezető linket. Elsőre úgy tűnhet, a képen a második generációs Google Buds látható, de a szín és az indikátor LED elhelyezkedése sem stimmel. Az FCC adatai alapján a Buds A pont ugyanakkora lesz, mint az alapmodell (27 x 20 x 15 mm), úgyhogy a hasonlóság nem meglepő.

A különbség azért jól látható.
A különbség azért jól látható.

Tekintve, hogy az A széria jellemzően szerényebb képességekkel bír, a Buds A is nélkülözhet néhány prémium funkciót, mint a valós idejű fordítás vagy a környezeti hangokhoz automatikusan igazodó hangerő (Adaptive Sound). A dizájn és az alapkoncepció viszont ugyanaz, csak alacsonyabb árszinten. Az új fülhallgatót valószínűleg a május 18 és 20 között megrendezésre kerülő, virtuális Google I/O-n mutatják be, amelyre már lehet regisztrálni.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Pixel 4a - az észszerűség maga

    Kompaktságával, évekig friss Android rendszerével, OLED kijelzőjével és kellemes árával párját ritkító készülék lett a Pixel 4a: kár, hogy itthon masszív árrés után is alig lehet kapni.

  • Tavasszal érkezhet a Google Pixel Buds

    A vezetékmentes fülhallgatók a Pixel 4-es szériával mutatkoztak be, de csak idén tavaszra ígérte őket a gyártó.

Hirdetés