Lamborghini készüléket fabrikál a ZTE

A ZTE feltehetően együttműködésbe fogott a Lamborghinivel, aminek a ZTE TL99 lehet a kézzel fogható eredménye. A készülék nem feltétlenül a kiemelkedő specifikáció miatt lesz érdekes, hanem az egyedi, látszólag akár kézi erővel kialakított megjelenés miatt, ami az olasz luxusautó jellegzetes vonásait jeleníti meg, mint a karbon (vagy ügyesen texturált műanyag) és fém oldalélek, a varrott bőr hátlap, vagy a márkajelzések. Egyébként pedig a hardver sem tűnik rossznak, az ára viszont valószínűleg inkább a státuszt fogja követni, mint a kategóriaátlagot.


(forrás: AndroidHeadlines) [+]

Az egyelőre ismeretlen típusú lapkakészlet négy maximum 2 GHz-es magokat tartalmaz 4 GB operatív memória mellett. A 64 GB-os belső tárhely 128 GB-ig bővíthető microSD kártyával. A készülék nem kicsi, a 154,1 x 77,6 x 9,3 milliméteres házba 5,5 hüvelykes 1440 x 2560 pixel felbontású került,a 200 grammos tömeg pedig feltehetően az anyaghasználatnak és a 3140 mAh-s telepnek köszönhető.


[+]

A TENAA adatbázisa alapján az előlapra 8 megapixeles kamera került, míg a főkamera 20 megapixelt tud autofókusszal és LED villanóval kiegészítve. Adatkapcsolatról annyit tudunk, hogy a WiFi 802.11 a/b/g/n/ac szabványon kapcsolódik, az GPS, a Bluetooth és a 4G viszont a TENAA nélkül is evidens lenne. A bemutatást, vagy az árat, amit valószínűleg az fog meghatározni, hogy az ujjlenyomat-olvasó pont egy Lamborghini logó fölött helyezkedik el, még nem tudjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Nubia Z17 mini - nem a méret a lényeg

    A ZTE almárkájának idei csúcsmodellje mini verzióban is kiadásra került, ami még mindig remek teljesítményt jelent, csak fizikailag kisebb és szerényebb hardver intézkedik.

  • Snapdragon 835-tel startol a Nubia Z17

    Újabb kínai mobil, ami a legerősebb Snapdragonnal próbál hódítani, ráadásul 8 GB RAM és 128 GB-os belső tároló párosul hozzá.

Hirdetés