Kormányzati készülék lett a ZTE Axon 60 Ultra

A különleges műholdas kapcsolatot kínáló készülék csak a kormányzati és vállalati felhasználók számára lesz elérhető, azon belül is csak Kínában.

Bemutatkozott tegnap a Snapdragon 8 Gen 2-es szettel szerelt ZTE Axon 60 Ultra, ami kétirányú, dinamikus műholdas kapcsolattal hidalja át az adatkapcsolati problémákat, lokálisan pedig a China Mobile leggyorsabb, úgynevezett Advanced-5G (5.5G) hálózatán dolgozik akár 10 Gbps-os letöltési és 1 gigabites feltöltési sebesség mellett. Ha gyenge a lefedettség, a készülék automatikusan optimalizál a műholdas és helyi hálózat között a stabil és egyenletes tempójú adatforgalom érdekében.

A felhasználói és kernel módot magába foglaló, kettős rendszerstruktúra fokozza a biztonságot, előbbi lehetővé teszi, hogy az alkalmazások korlátozott hozzáféréssel fussanak, utóbbi pedig korlátlan hozzáférést biztosít a rendszernek a hardveres erőforrásokhoz. Az Axon 60 Ultra nem kereskedelmi forgalomba készült, a kínai kormány és kormányzati szervek, illetve nagyvállalatok számára lesz elérhető a készülék, ami 6,78 hüvelykes, 120 Hz képfrissítésű OLED panlet kapott az IP68-as védettségű házba.

A hátlapon 50 megapixeles ultraszéles látószögű és 50 megapixeles, optikailag stabilizált főkamerát kínál egy valamilyen makró szenzorral kiegészítve, az előlapon pedig 32 megapixeles szelfiegységet. Az akkumulátorkapacitás 6000 mAh, ehhez 80 wattos vezetékes gyorstöltés társul. Kisekreskedelmi árat értelemszerűen nem közöltek, a szervezeti beszerzési ár pedig nyilván volumentől és egyéni megállapodástól függ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés