Korlátlan Zeneletöltő áruház a Vodafone-tól

Hirdetés

A Vodafone új zenei irányvonalának részeként szeptember 8-án indította el a már néhány hét alatt sikeressé váló zeneáruházát, melyet jelenleg mobiltelefonon érhetnek el a Vodafone előfizetők a Vodafone live!-on. A zeneáruházban egy CD áránál is kevesebb havi előfizetési díjért korlátlanul tölthetünk le, többszázezer zeneszámból válogathatunk zenéket.

Következő lépésként októbertől a korlátlan zeneletöltést biztosító zeneáruház már az interneten is elérhető lesz. Az internetes verzió a Vodafone live! oldalain előfizető ügyfelek számára lesz elérhető az első időkben, azaz októbertől egy havidíjért két helyen vehetik igénybe a szolgáltatást.

A korlátlan zeneletöltés kipróbálható és megismerhető az immár negyedik éve futó Hangfoglalás rendezvényen is. A határtalanul színvonalas zenei kiállítás és show névadó szponzora idén a Vodafone. Közel 10 milliárd forint összértékű hangszer, több mint 200 koncert, rengeteg közönségtalálkozó és program várja az érdeklődőket október 3-5 között a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnok 'A' és 'C' csarnokában. A Vodafone standnál olyan sztároktatók segítenek a Zeneáruház megismerésében, mint a Nox zenekar, Puskás Peti és Dér Heni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés