Hirdetés

Konyhaszekrénybe épített iPad

Hogy az iPad hasznos-e vagy sem, arról megoszlanak a vélemények. Ám az biztos, hogy a lent látható videón igen egyedi felhasználást tekinthetünk meg, emberünk ugyanis fogta magát és beépítette a készüléket a konhyaszekrény ajtajába. Nem kellett hozzá nagy tudomány, csak némi barkácsolós hangulat, az eredmény pedig kétségtelenül új megközelítésben mutatja meg az iPad felhasználhatóságát.

Hirdetés

A konyhaszekrény-tablet alkalmas arra, hogy az ember zenét hallgasson (a videón látható gép is rá van kötve valami korrektebb hangfalra), lehet filmeket és YouTube videókat nézni sütés-főzés közben, a vezetéknélküli internet pedig alkalmassá teszi a szerkenytűt arra, hogy recepteket böngésszünk, vagy megnézzünk egy Jamie Oliver útmutatót. Ha egyikhez sincs kedvünk, akkor futhat rajta valami egyszerű alkalmazás, mint a videóban is látható akvárium. Ha pedig menet közben elfogy valamilyen összetevő, akkor helyből rendelhetünk online utánpótlást.

Persze azért kérdések így is felmerülnek: főzés közben az ujjunk tisztasága nem mondható okvetlenül makulátlannak, a tévénézés egyelőre nem megoldott, és mivel nincs beépített kamera a gépben, ezért videohívások sem kezdeményezhetőek. A konyhaszekrénybe épített iPad könnyen kivehető, így "eredeti" funkciója sem veszik el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés