Hirdetés

Komplex aktivitáskövető gyűrűt mutatott be az Omate

Az Ice Ring rengeteg egészségügyi paramétert monitoroz, köztük a véroxigénszintet és a pulzust is.

Hirdetés

Elegáns, bár leginkább egy jegygyűrűre hasonlító okoskiegészítőt mutatott be az Omate. Az Ice Ring fekete (obszidián) színben a legkevésbé félreérthető, de az arany és ezüst verzió megszólalásig hasonlít egy tradicionális jegygyűrűre. A hat méretben (52 / 54 / 57 / 59 / 62 / 64) elérhető, 2,5 milliméter vastag okosékszer mindössze 2,9 grammot nyom, a belső íven pedig egy rakás szenzor figyeli az élettani adatokat.


[+]

Az IP68-as minősítéssel rendelkező Ice Ringet egy Goodix GR5515GGBD chip működteti 1 MB belső tárhellyel, az iOS vagy Android rendszerű társított eszközön futó Ice Ring alkalmazáshoz pedig Bluetooth 5.1-en keresztül kapcsolódik. A 20 mAh-s beépített akkumulátor 10 nap készenlétet és 4-6 napos üzemidőt ígér normál használat mellett, ami a következő funkciókat foglalja magába:

[+]

Pulzusmérés és véroxigénszint ellenőrzés, ami nyugalmi helyzetben óránkénti mérést jelent, intenzívebb tevékenység közben viszont folyamatos monitorozást. Az aktivitáskövető 24 sportmódot támogat, ezek közül 5 kültéri sporttevékenységhez asszisztál a csatlakoztatott készülék GPS modulja, az adatokat pedig a gyűrű applikációja dolgozza fel. A stresszintet a begyűjtött élettani információk alapján állapítja meg az algoritmus, az alváskövetés pedig képes elkülöníteni a különböző alvási fázisokat.


[+]

A töltési idő fél órát vesz igénybe, ehhez egyébként meglehetősen dizájnos, mágnesesen illeszkedő töltőegységet kapunk. Az Ice Ring elsőként Európában került piacra és már elérhető a gyártó hivatalos honlapján 199 eurós áron (körülbelül 75 ezres nagyságrend).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Omate

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés