Hirdetés

Valószínűleg még egy évet várni kell a Samsung okosgyűrűjére

Nem valószínű, hogy a januári S24 bemutatóra elkészül az aktivitáskövető ékszer.

A Samsung Galaxy S széria csúcsmodelljei egyre korábban mutatkoznak be, az S24-es generáció már 2024 januárjában befuthat, a Curio vagy Galaxy Ring néven várt kiegészítőre viszont még jó eséllyel várni kell. A koreai The Elec információi szerint a termék dizájnszempontból még nincs piacképes állapotban, többek között azért is, mert jelenlegi formájában túl nagy.

Az Oura Ring mintájára valami ilyesmire számítunk a Samsungtól is.
Az Oura Ring mintájára valami ilyesmire számítunk a Samsungtól is. A borítóképen Jennifer Aniston viseli az Oura egyik modelljét.

Ezt bonyolítja, hogy egy fix kialakítású eszközt, jelen esetben okosgyűrűt értelemszerűen nem célszerű egyetlen méretben kínálni, úgyhogy ab start több kivitelt kell megtervezni, a forrás konkrétan négyről tud. A funkciók között pulzus- és véroxigényszint mérés minden bizonnyal lesz, ezek nem igényelnek különösebb hatósági engedélyeket, így az előrevetített jövő nyári start a hajlítható modellek 6-os szériájával és a Watch7 társaságában reálisnak tűnik, azonban az esetleges, fejlettebb egészségfunkciók engedélyeztetése 2025 Q1-re is tolhatja a gyűrű piaci megjelenését.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés