Kiosztották a példakép díjakat

Hirdetés


A Pannon Példakép Alapítvány 2006. évi utolsó díjátadóján a több száz jelölt közül a kuratórium által kiválasztott három legkiválóbbnak adták át a Példakép Díjakat, s a velük járó egy-egymillió forintot.

Magyarország új példaképei:


Szeibert Anikó, a „Támogatás születendő gyermekeinkért” csoport kezdeményezője


Orgoványi Anikó
, a Zöld Szív Ifjúsági Természetvédő Mozgalom alapítója


Máj Krisztina
, a Vakrepülés Színház művészeti vezetője

A Pannon Példakép Alapítvány - melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak - immár két éve működik és negyedévente három díjat ad át.

„A Pannon és alapítványa sikeres évet zár idén. Immár 24 díjazottunk van, akik mind rendkívüli munkát végeznek a közösségért, és a díj átadása előtt szinte teljesen ismeretlenek voltak. Nagy öröm számunkra, hogy egyre ismertebbek lesznek ezek a fáradhatatlan, született közösségi vezetők. Ebben az évben a Pannont nagyon fontos elismerés érte: elnyertük az Üzleti Etikai Díjat, amellyel többek között a társadalmi felelősségvállalás terén nyújtott teljesítményünket díjazták. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal más cégeket is inspirálunk, tegyenek ők is többet a közösségért.” – mondta a díjátadó után Drozdy Győző, a Pannon vezérigazgató helyettese.

Azóta történt

Előzmények

  • Pannonos dolgozók a beteg gyermekekért

    A Pannon dolgozói kétkezi munkával és pénzadománnyal is segítik a bakonyszűcsi Daganatos Gyermekek Rehabilitációs Lelki Otthonát.

  • Újabb Pannon példaképek

    Kallódó gyerekek napközis tanára, kutató diákok hálózatának alapítója és beteg gyermekeket segítő alapítvány vezetője kapta

Hirdetés