Hirdetés

Akciófigyelő: King Kong újra ringbe száll

A Cubot strapaszériája bővült egy IP68/69K teszteket elvégzett óriástelefonnal.

A strapabíró és óriásakkumulátort viselő Cubot KingKong 5 Próhoz már volt szerencsénk, és maradjunk is ennyiben, most pedig elkészült a folytatása, amely 166,75 x 83,5 x 14 milliméteren és 267 grammon szintén egy igen termetes okostelefon. A nagy tömeget nyilván nem a nyolcmagos MediaTek Helio P60 adja, sem pedig a 8 GB RAM vagy a 128 GB-os, bővíthető tároló: azért egyfelől az 5000 mAh-s telep, másfelől az IP68 és IP69K minősítéseknek is megfelelő, masszív burkolat felel, igaz: ezúttal nincs valamelyik MIL-STD szabvány megnevezve.


[+]

A 6,36"-es és 1080 x 2300 pixeles panel amúgy egész kevés kávát visel maga körül, persze lehetséges, hogy a renderképek sikerültek előnyösre, mindenesetre kijelző oldalon 32 megapixeles önfotós kamera virít. Hátul a főegység 64 megapixeles, az ultraszéles 16 megapixeles és felfért erre az oldalra egy 5 megapixeles makróegység is, illetve LED villanó.

A két nanoSIM-et befogadó, hibrid tálcát kínáló KingKong 7 a B20-as LTE sávot is támogatja, és az AliExpressen augusztus 23-ától, 179,99 dollárért lehet kosárba helyezni a nyitóakció keretében, 300 dollárról leértékelve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

  • Cubot KingKong 5 Pro - majomparádé

    Szívós külsővel és gigászi akkuval villog az új Cubot strapa – aztán az ember bekapcsolja.

  • Cubot Note 7 - nem robbant fel

    25 ezer forint: nem járt nálunk ennél olcsóbb okostelefon idén, ebben a ligában viszont tényleg csak az a kérdés, hogy legalább minimálisan tud-e a használhatóság tartományában létezni.

Hirdetés