Kiküldte a sajtómeghívókat az Apple

Hirdetés

Az AllThingD előzetes várakozásainak megfelelően az Apple október 23-án újabb készülék, vagy készülékek bemutatását tervezi, melyre a szaksajtó nemrég hivatalosan is meginvitálásra került. A rendezvény főszereplője minden bizonnyal a régóta pletykált iPad mini lesz, mely kompakt méretével, új külsejével és kedvező árával szeretne a karácsonyi szezonban a figyelem középpontjába kerülni. A beszállítók által kiszivárogtatott komponensfotók alapján egyelőre úgy tűnik, hogy a készülék 7,85 hüvelykes, 768 x 1024 képpontos megjelenítő köré épül, mely mellé egy előlapi kamera is biztosan beépítésre kerül. Az AppleInsider birtokába jutott belső dokumentációk szerint az iPad mini 12 különböző konfigurációban kerül a boltok polcaira fekete és fehér változatban is, melyek közül a legolcsóbb változat nettó 249 dollárért lesz elérhető, mely a 4. generációs iPod touch 32GB árával azonos, vagyis hazánkban bruttó 86 990 forintot jelenthet. A 8, 16, 32 és 64 GB belső memóriával szerelt jövevény 3G, 3G + LTE és modem nélküli kiadásokban is elérhető lesz, bár a 4G kiadás elérhetősége csak bizonyos országokra korlátozódhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • iPad mini – 4:3-as kijelzővel

    Az állítólagos komponensek felbukkanásával egyre biztosabbra vehető, hogy nem HD képarányú kijelzővel érkezik az Apple kisebbik táblagépe.

  • Bemutatkozott az iPad mini

    Felére csökkentett tömegű, mégis hosszú üzemidejű és jól felszerelt internettáblával rukkolt elő az Apple.

Előzmények

  • iPad mini – október 23-án?

    Pletykának szerint néhány nappal a Windows 8 operációs rendszer premierje előtt mutatja be az Apple a kisebb és olcsóbb táblagépét.

  • Rejtett szenzorokon dolgozik az Apple

    Szabályozható átlátszóságú PDLC ablakok mögé rejtett ujjlenyomat-olvasó, fény- és közelségmérő szenzorral, kamerával, napelemmel, illetve szivárványhártya-letapogatáson alapuló biztonságos fizetési modellel is rendelkezhet a jövő iPhone-ja.

  • Szénszálas burkolaton dolgozik az Apple

    Rendkívül ellenálló, mégis könnyű burkolatot kaphat az Apple készülékek következő generációja.

  • Javítgatja térképeit az Apple

    Az iOS 6 térképszoftverének fiaskója után az Apple csapata gőzerővel dolgozik a hibák javításán.

Hirdetés