Kézzelfogható nosztalgia: fotót nyomtat a Polaroid Moto Mod

Senki nem csinálta meg annyira jól a moduláris okostelefont, mint a Moto(rola), az idei és tavaly Moto Z família hátlapjára ugyanis egy mozdulattal rá lehet illeszteni akkumulátorkabátot, zoomkamerát, hangszórót, gamepadet és miniprojektort, a legújabb kiegészítő pedig biztos sokakban idéz majd fel könnyes emlékeket.

A Polariod fényképezőgépek az ellőtt képeket papíron mindjárt kilökve roppant praktikus eszközök voltak, amikor az emberek a fotókat még egymás kezébe nyomva osztották meg, és lapozható, tasakos fotóalbumokat töltötték fel velük online galériák helyett. Noha a Polaroid név okostelefonokon is feltűnt, a Polarioid Insta-share Printer Moto Mod az, amely a mobilos fényképkészítést és a helyben nyomtatást megoldja bárhol, bármikor.


[+]

A művelet pofonegyszerű: a toldalékot csak valamelyik Moto Z hátlapjára kell pattintani, billentyűjét lenyomni, kattintani és már mehet is a nyomtatás. Előtte persze jó pár effekt eszközölhető, az Insta-share Printer pedig a Facebook, az Instagram és a Google Fotók tartalmait is képes kinyomni, akár a Polaroid öntapadós fotópapírjára. A pofás toldalék első körben az amerikai Verizon szolgáltatónál lesz megvásárolható, méghozzá 200 dolláros áron (53 ezer forint). A későbbiekben más csatornákon is beszerezhető lesz.

Előzmények

Hirdetés