Hirdetés
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A fa is jól áll a Motorola Razr 60-nak
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
nekem is hasonló a véleményem.. amúgy ha egy Z-m lenne, sanszos, hogy a 2200 mAh-s modot pl. megvenném, még ha irreálisan drágának is tűnik egy sima powerbankhoz viszonyítva, mert úgy viszont még mindig vállalható vastagságú marad a telefon, a gyári akksija elég soványra sikeredett. a Z playhez viszont nem is annyira indokolt, meg a végeredmény is vastagabb.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Matada2.3 #41 üzenetére
Nem logikus dolog külön eszközökkel összehasonlítani a kiegészítőket, azokat külön kell hurcolászni, nem biztos, hogy mindig nálad vannak, mint a telefonod, külön töltést igényelnek/nagyobbak, külön háttértárat (fényképező), szóval pont azt a lényeget veszik el, hogy egy ilyen modot a telefonra könnyedén rácuppantva hordozhatsz bárhova kompakt méretben.
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon bejönnek nekem ezek a kiegészítők, mindegyik kifejezetten ötletes, főleg a kamera modul tetszik a Xenon vaku és a telefonokhoz mérve kifejetten meggyőző optikai zoomos felvételek miatt; klasszul átgondolt a mágneses csatlakozás is.
Kicsit drágák még, de ha Moto Z-m/Z Playem lenne, a kamera modulra beruháznék, az tuti.
Ryoo (#5) +1
-
slimshady
senior tag
Jópofa, de sok értelmét nem látom.
-
Hallosz
senior tag
Érdeklődve olvastam a tesztet, és rájöttem, hogy ezek közül, egyiknek sem vagyok a cél közönsége.
-
Matada2.3
veterán
Amúgy, még egy dolog, honnan kaptátok a MOD-okat és a telefont? Hivatalosan lesz itthon?
-
Matada2.3
veterán
Teljesen korrektek ezek a MOD-ok. Viszont nagyon sokat lehet olcsóbb és jobb megoldással helyettesíteni. A kamera és a projektor árából mind mind lehet jobbat venni külön. Több fantáziát látok a community MOD-okban.
-
Bambuszpro
tag
válasz
#79335424 #29 üzenetére
+1 Az eddigi modoknak nem láttam túl sok értelmét. Szép és jó de vannak univerzálisabb több telefonnal is használható alternatívák.
Az LG megoldásánál mindenképpen jobb. De a modok ára még mindig elég drágák és komprumisszumokat igényel.Viszont a hátlap csere-bere kifejezetten tetszik.
-
haxiboy
veterán
Elég jó cuccnak tűnik. De egy kissebb vagyont rákölteni a telefonra amit legrosszabb esetben 3-4 év múlva lecserélsz...
-
Den Hadnagy
senior tag
Nem rossz az irány, de a teló alapból nem annyira musthave, meg minimum egy kiegészítőt ajándékba illene adni (nyilván nem a legdrágábbat), hogy az ember rákapjon a cserebere ízére.
Az úttörő szerepért riszpekt azért (az LG szvsz zsákutca volt).
-
ZolkoW
őstag
a telefon továbbra is tetszik, a kompromisszumai ellenére is, mármint ami drágábban jobb valamiben, az lehet hogy pont rosszabb abban, ami nekem fontos - pl. üzemidő.
viszont párszor rákerestem elérhető tokokra, és vagy én értem rosszul a lényeget, vagy a tokgyártók - de minek hagyják szabadon a hátlapi érintkezőket?! ha tok van rajta, úgysem tudom használni, ha meg olyan lenne a tok, hogy belefér valamelyik moddal együtt (nem kerestem így kifejezetten, de nem hiszem, hogy nagyon lenne), akkor megint felesleges. ezt az amatőrséget hogy engedhetik meg eddig komolynak hitt tokgyártók?
Ha én értem rosszul, akkor javítsatok ki..
-
jacis
nagyúr
Tetszeknek a Moto Z és velük járó modulok is.
Jó ötlet csak így tovább. -
-
Integrale
veterán
Olcsóbban vagy hasonló áron, miért vegyek például, egy kábellel összekapcsolható külső akkumulátort?
Plusz hely, vezeték, nem tudod elrakni, kényelmetlen.
A hátlappal szintén ez a helyzet, a JBL-nek nem vészes az ára, a többire nincs igényem, kivéve amit Somatom is írt.Teszthez: Az akkumulátor modnak a töltöttsége látszik külön is, csak be kell lépni a beállítások/akkumulátor pontba.
-
Nekem is ez volt az első gondolatom.
Nagyon jó az elképzelés, de ekkora vasba azért sokkal de sokkal több belefért volna.
Most éppen egy CM1-et használok, úgyhogy tudom, hogy vannak itt is érthetetlen korlátok, de a borzasztó automatikájával is sokkal jobb képeket lövök, mint ez a Hasselblad.
Kár érte.
A QX sorozat pedig egy más tészta, de legalább olyat kéne gurítania ennek a moduláris kamerának is.
Remélem, lesz ennek jobb folytatása.Egyébként a többi tartozék rendben van, a projektor kifejezetten tetszik
-
Sajnos nálam a kameránál vérzett el a dolog, ezért is adtam el. Az itt látott képekkel továbbra sem vagyok elégedett.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#79335424 #29 üzenetére
+1
Tényleg, ez a másik amit én is várok a vízálló tok mellett. Az MWC-n hátha bemutatják a hasonló "onecumpute"-nak hívott koncepció tényleges megvalósulását. -
csongi
veterán
Ez mitol jobb mint az elhasalt projekt ara?
-
törölt tag
Sajnos, pont az autós dokkoló maradt ki a tesztből. Ezek a bemutatott Mod -ok nem hoznak lázba, de egy infra ledes, wireless töltős Mod -ot el tudnék képzelni állandóra. Lenne egy másik Mod-vágyam is. Egy hátlap HDMI, USB, RJ45, RS232, GPIO csatlakozókkal. Ha kivetítő Mod van, akkor a rendszerkép kimenet kiolvasható a dokkoló érintkezőin, átvihető HDMI -re. USB adott. A megvásárolható fejlesztői KIT csatolói Raspberry kompatibilisek, tehát a GPIO is megoldható. A szoftveres lekezelés is megoldott. Rárakom a telóra a Modot, kiadom a képet a monitorra, egér, bill, és mehet a PC -s üzemmód. Rejtetten már a 6 -os Android is tudja a többablakos módot, de ha megkapja a Nugátot, akkor alapból is elérhető lesz ez a funkció. Az igényelt alkatrészek is filléresek egy Hasselblad kamerához, vagy egy kivetítőhöz képest. Érthetetlen számomra, hogy miért nincs ilyen dokkoló.
-
2007ath
aktív tag
Maga a telefon tetszik (még a néhány nappal korábbi teszt alapján), de a fotós kiegészítő elég gyenge. Ehhez a fényképminőséghez a 100 eFt-hoz közelítő ár teljesen irreális. Ennyiért már MILC-et kapni, ami azért más ligában focizik.
-
moleculez
veterán
Első olvasatra az jutott eszembe, hogy hűha dejó, meg minden, de az a baj, hogy nem pár ezres cuccokról beszélünk, és simán megoldható másképp a legtöbbje. Ráadásul az alapteló számomra nem egy musthave cucc, sem designban, sem tudásban, hogy aztán valahogy elcsábítson, és még egy zsák pénzt elköltsek a Modokra. Pl a kamera Modra simán alternatíva egy kompakt gép, (talán tükörreflexes is). De az 5let mindenképp jó, pár év múlva lehet belőle valami.
-
nordo
tag
A Panasonic CM1-el meg össze sem lehet hasonlítani mivel az egy komplett mobil volt igen jó szenzorral és alig volt nagyobb 135.4 x 68 x 21.1 mm egy akkori androidos készüléknél.
-
Smiro
senior tag
Nem akarom a fényképezőt fikázni, de a Sony DSC QX-100 obival 1000x jobb képeket lövök. Oké, csak 3,5x a zoom, nincs vaku, de a Zeiss optika fényereje éjszaka is kitűnő, állványra szerelhető. Oké, ott is van kompromisszum (gyengécske aksi, ha a telefonra is mentek, akkor nagyobb részletességű képnél kicsit lassú az áttöltés), de egy 30.000-es power bank dupla kanóccal a telefont és az obit is tölti, így akár egy egész napot végig tudok fotózni. De a megoldás mindenképpen figyelemre méltó. Csak egy Hasselblad-től többet várna az egyszeri halandó, ehhez tuti nem adtam volna a nevem a helyükben. Méltatlan SZERINTEM
-
nordo
tag
A Sony Cyber-shot DSC-QX100-as modulja sokkal jobb volt ennél, pláne amikor 2013-ban megjelent.De persze azt is alig vették pedig bármilyen telefonnal tudott működni.
-
Kasya
nagyúr
Egyik legjobb megoldas, jobb mint a G5. Azonban ugyanott verzik el...az arral.
-
Hát igen, kb. ott bukik el az egész koncepció, hogy minden, amit nyújtani tudnak (plusz aksi, hangszóró, kamera, projektor) elérhető különálló eszközként, olcsóbban vagy hasonló áron. Innen kezdve semmi értelme az egésznek.
Így a plecsnit sem értem, végképpen...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Aprósólyom #14 üzenetére
Dehogynem - az ballisztikus nejlon anygból van - itt hosszabban is kifejtem. Az is nagyon baba, de még az 1. genes diófa hátlapos Moto X-em óta szerettem volna egy fa hátlapos Mororolát. A 2.genes X és az X Style/ Pure kiestek mert nem volt belőlük dual simes (vagyis a Style-ból igen, de azt nem lehetett beszerezni egyszerűen)
-
nordo
tag
Szerintem teljes zsákutca,az ilyen kiegészítők gyártása amikor pl: 60 ezer körül rengeteg jó fényképezőgépet lehet venni hasonló méretben mint ez a hátlapra helyezhető valami.
-
Aprósólyom
addikt
Nekem nagyon tetszik a kamera modul. Látok benne fantáziát. Dupla ilyen vastagsággal az is jó lenne, ha beépített akkuja volna.
(#13) ghiottone: Nagyon stylish! A gyári gyöngyvászon szövet, nem mutat elegáns megjelenést?
-
ghiottone
nagyúr
Nem szeretném kipróbálni, hogy mit fog a hátlap egy leejtésnél
ha ilyen mégis megtörténik szólok. Amúgy egy üveg az elejére, hátlap a hátuljára és egy bumper az oldalára - így már nyugodt szívvel merem használni.
hemaka: nekem sincs szükségem egyikre sem. Csak egy kőrisfa hátlapot szereztem be hozzá eddig pluszba. Amiben látok viszont fantáziát az a vízálló tokos megoldás lesz - Adventure Mod.
-
Fejvadi
nagyúr
Klassz kiegészítők, de akkor lenne igazán jó, ha telefon vásárláskor, lehetne egy mod-ot választani a készülékhez, ami benne lenne az árban. Akinek kell másik mod is, azon külön megvehetné.
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz maga a koncepcio, jobb, mint ahogyan a G5-nel megoldottak. Viszont egyik sem kellene, talan a hatlapokban latok fantaziat, a tobbi szamomra vagy gagyi(kamera, tuctuc, projektor) vagy haszontalan.
-
ZolkoW
őstag
nekem tetszik, az eddigi legéletképesebb moduláris koncepciónak tartom.. mondjuk nem nagyon hiszem, hogy a sima hátlapokon, esetleg a Qi+akku hátlapon kívül mást megvennék, és ezek is elég drágák.
Az Indiegogo-n futó wireless töltő+IR mondjuk jópofa, azon még talán elgondolkodnék. [link] 45USD-s árat látok, ez nem tudom, mennyire valós, mondjuk nettó ennyit egy fa hátlap+ vezetékmentes töltő + IR blaster kombóért már kifizetnék. -
GeryFlash
veterán
Az Incipio féle tok védi bármennyire egy esetleges lesesétől a kijelzőt? Illetve a hátlapok mennyire tompítják az ütést, védettebb lesz ezáltal az üveg hátlapja a Z Play-nek, vagy csak a zsebkarcok ellen jó?
Köszi! -
batai15
félisten
az a baj hogy jó az irány,de a modok drágák , és mindre van jobb alternatíva és azok pl jlb hangszóró sok másik telefonnal is használhatóak.
-
Puma K
nagyúr
Az a videó elég rossz...
Bog hol vagy...? -
Ryoo
senior tag
Ezeket csomagban kéne árulni a telefonnal együtt, és a vásárló eldönti, hogy melyikkel veszi meg a telefont, ha meg kell hozzá még vmi, akkor vesz hozzá még modot.
-
bollokcs80
Korrektor
"Az árazást persze idővel érdemes lehet átgondolni, hiszen jó eséllyel nem sokan fogják a telefonjuk árát még kétszer-háromszor rákölteni a különböző kiegészítőkre....."
Itt a lényeg...emiatt nem fog nagyon elterjedni.
-
Nem sok érdekeset láttam
De a projektor ára szerintem too much, főleg hogy ha sok vásárlót akarnak
Egyébként jöhetnének még ilyen telefonok hasonló cuccokkal, nekem bejönne a dolog
-
szupermacs
veterán
Nagyon tetszenek!
-
Köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk a Moto mobilok hátlapra pattintható projektort, a hangszórót, a tokot, az akkumulátort és a fényképezős, optikai zoommal és képstabilizátorral megáldott modult is.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Brave
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest