Hirdetés

Kevés káva és sok kamera dominál a Cubot X50-en

Strapakinövések helyett visszafogottabb vonalak jellemzik a kínai márka legújabb ajánlatát.

Nem csak gigaakkumulátoros, mindenálló óriáskészülékei vannak a Cubotnak: a most bemutatott X50 például meglehetősen konzervatív, egyébként pedig szemrevaló dizájnt kapott, noha 6,67"-es képátlójához 171 x 75 x 9 milliméteres paraméterek tartoznak, ergo ez a phablet sem egy apró jószág.


[+]

Mindazonáltal a manapság megszokott formához szimpatikus karakterjegyek tartoznak: a 1080 x 2400 pixeles panelbe aprócska, bár 32 megapixeles kamera zavar csak bele, hátra pedig 64 (normál) + 16 (ultraszéles) + 5 (makró) + 0,3 megapixeles rendszer került (fotoszenzitív egység).


[+]

A 4G-képes, B20-as LTE sávot kínáló modell a MediaTek Helio P60 SoC-t veti be nyolc magon, 8/128 GB-os kiszerelésben és akár 256 GB-os microSD kártya befogadásának opciójával. Megvan a dupla nanoSIM foglalat, a kétcsatornás WiFi modem és a Bluetooth 5.0 is, akárcsak az NFC Google Pay funkcióval, hiszen a Play-szolgáltatások is jelen vannak.


[+]

A Cubot május 17-től 170 dolláros áron kínálja majd az X50-et az egyik nemzetközi online áruházban, a premier aprójából pedig a szerencsések között szétoszt néhányat a szemrevaló telefonból, melynek itt lehet a részleteivel megismerkedni.

 • Kapcsolódó cégek:
 • CUBOT

Előzmények

 • Cubot P40 - Google van, más nincs

  Egy filléres Cubot után kipróbáltunk egyet az alsó és a középkategória határán.

 • Cubot Note 7 - nem robbant fel

  25 ezer forint: nem járt nálunk ennél olcsóbb okostelefon idén, ebben a ligában viszont tényleg csak az a kérdés, hogy legalább minimálisan tud-e a használhatóság tartományában létezni.

 • Cubot X30 - féltucat kamerakupac

  Hat kamerával és ismerős küllemmel kíván a Cubot vásárlót fogni, ám újfent a mennyiségi elv nyer a minőség ellenében.

 • Cubot R19 - merületi feszültség

  Olcsó és jó telefont láthatóan irtó nehéz összerakni, egy bizonyos árszint alatt pedig konkrétan kivitelezhetetlennek tűnik. A Cubot R19 sem jó, de éppen használható kategória. Pár apróságot leszámítva.

Hirdetés